Jdi na obsah Jdi na menu
 


NAPOJENÍ NA ANDĚLY A OCHRANNÝ SVĚTELNÝ ŠTÍT

9. 10. 2011

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooOOOOOOOOOOOOOOOOO

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

NAPOJENÍ NA ANDĚLY

,,Ezoterici, kteří jsou ve spojení s Anděly, potvrzují, že díky jejich pomoci se člověk může vyléčit z nejrůznějších nemocí, harmonizovat své vztahy, vyvarovat se chyb a přehmatů a podobně."

 ,,A nejblíže nám jsou naši Andělé strážní, ti jsou neustále v naší blízkosti, ať už na ně věříme či ne. Jsou to naši učitelé z jiných dimenzí, ale nikdy nás nesoudí a netrestají za chyby, kterých se dopouštíme."

,,Andělská energie vibruje na vysokých frekvencích, na něž je zapotřebí se tkz. vyladit. Je tedy vhodné projít si před napojením nějakým očistným rituálem - může to být bylinková vonná koupel, modlitba, meditace ..."

,,Někteří angeologové říkají, že je zapotřebí vyhnout se před pokusem o komunikaci návykovým a stimulačním látkám (alkohol, káva...) a také by se dle jejich mínění neměly jíst krátce před napojením - česnek a cibule."

,,Začátečníkům doporučují alespoň jeden den před pokusem o komunikaci s Andělskými bytostmi pít bylinné čaje - mátový, fenyklový nebo šalvějový."

,,A jakým způsobem pak můžete s Anděly navázat kontakt ? Není to nic složitého. Člověk by si měl rozhodně vyhradit dostatek času, připravit příjemné prostředí - zapálit svíčku, případně i vonnou tyčinku. Měl by se pohodlně usadit, zklidnit myšlenky, zavřít oči a koncentrovat se na svůj dech. Po určité době může odříkat modlitbičku nebo vyslovit svou vlastní prosbu o navázaní spojení. Pak svého strážce osloví a může začít s nim konzultovat své potíže, vyslovit přání, požádat o pomoc ... Jde o jakousi vnitřní komunikaci - přenos myšlenek. S Anděly se dá hovořit jako s přáteli, nemusíte je vzývat a uctívat - jen prosíme a nezapomínáme jim poděkovat."

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpg

Jak bývá přítomnost Andělů vnímána

 ,,Někdy jako lehký závan větru na tváři, lehounké pohlazení po vlasech, husí kůže - zamrazení či naopak náhlý pocit tepla, může se objevit pocit mravenčení - brnění, chvění ... někteří jedinci mohou mít vize, mohou slyšet zvuky."

,,Všichni bychom měli být připraveni na to, že odpovědi na své otázky nemusíme dostat přímo, nýbrž formou nějakých šťastných náhod - padne nám zrak na článek v časopise, náhodně se nám otevře kniha u určité kapitoly, uslyšíme cosi v televizi nebo rádiu, někdo nám začne něco vyprávět atd..."

,,Zároveň taky bychom měli vědět, že nelze očekávat splnění každého přání. Pokud naše tužby nesouvisejí s našim ,,životním plánem", dají nám Andělé najevo, že je nepotřebujeme."

 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu.jpg

  ,,Ale jedno je vždy jisté - náš život se díky probuzené schopnosti naslouchat Andělům a nechat se vést Anděly PROMĚNÍ." Ludmilka

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

OCHRANNÝ SVĚTELNÝ ŠTÍT

 bbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbbb.jpg

,,Zdraví a psychiku můžeme  před působením nebezpečných vlivů z okolí chránit tím, že si vytvoříme proti nim ochranný světelný štít, který může mít různé barvy."

,,Postačí, když si nejdete chvilku klidu, soustředíte se a představite si, jak vás obklopuje světlo určité barvy, kterou zvolíte podle potřeby. Do takto vytvořeného ochranného světelného štítu pak můžete zabalit také jiné osoby nabo objekty, například auto, kterým cestujete, dům, domácí zvířátka a podobně. Je ovšem nutné brát v úvahu a počítat s tím, že i takové ochranné světelné štíty se po určité době ,,vytrácejí", ztracejí svou moc ochrany. Proto je nutné obnovovat je přibližně každých dvanáct hodin !"

,,Kdy a jakou barvu ochranného světla použít ?"

BÍLÉ SVĚTLO - je to účinná ochrana proti zločinnosti nebo psychickému útoku. Cokoli zabalíte do bílého světla, je dokonale chráněno, neboť bílé světlo je nepřemožitelné !

RŮŽOVÉ SVĚTLO - ochrání vás proti určité negativitě a pesimismu. Takový štít pomůže v situacích, kdy lidé jsou kolem vás negativně zaměřeni ( věčně si stěžují, pomlouvají své okolí včetně vás ...). Růžovým štítem pronikne pouze láska.

ZELENÉ SVĚTLO - záštita fyzického léčení, zeleným ochranným štítem se vybavte v případě, že jste poranění, nemocní.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa.jpeg

SMARAGDOVĚ ZELENÉ SVĚTLO - pojí se s Archandělem Rafaelem. Když ho požádáte, aby nad vámi toto světlo aktivoval, je to totéž, jako by jste ho požádali, aby vám navrátil zdraví. Smaragdově zelené světlo totiž působí jako lék. Představte si světlo kolem sebe ( nebo jiné ososby ), organismus ho vstřebává jako léčivý balzám.

PURPUROVÉ SVĚTLO - psychická ochrana, štít proti psychickým útokům a entitám.

,,Světla je však možné také zkombinovat a vytvořit si tzv. trojnásobnou ochranu."

TROJNÁSOBNÁ OCHRANA - vyberte si tři nebo více barev a vrstvěte je jednu po druhé kolem sebe. Získáte tak dokonalou ochranu. Funguje to a můžete to bez obav používat každý den."

,,A pak je tady ještě ochranná zrcadlová koule."

,,Kdy ji zvolit?"

,,Je vhodná vždy když se cítíte zranitelní, jsou-li vaše čakry otevřené a očistěné, ohrožuji-li vás hrubé energie ( k tomu můžete přijít třeba v davu lidí ).Pak neváhejte a obklopte se zrcadlovou stěnou. Odrazí každý útok zvenčí zpět."

 Spirit

AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA