Jdi na obsah Jdi na menu
 


TETOVÁNÍ dokáže ovlivnit TOK ENERGIE v lidském těle! - LÉČIVÁ ENERGIE Karlovarské kolonády

7. 5. 2011

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

tt.jpg

angryTETOVÁNÍ DOKÁŽE OVLIVNIT 

TOK ENERGIE V LIDSKÉM TĚLE!!!angry

t.jpg

 Obrázek na oděvu dokáže ovlivnit tok energie lidského těla velmi významným způsobem. Každý z nás tento jev zná, jedno tričko je nám příjemnější než druhé, cítíme se v něm sami sebou. Ale tričko lze z těla svléknout a změnit za jiné, které lépe odpovídá naši náladě a aktuálnímu pocitu ,,jsem sám/a a sebou.

Primitivní národy znaly vliv malůvek na kůži, měly rozličné ornamenty pro různé příležitosti, např. jemné zdobení těla indických žen v den jejich svatby, a tvrdé kresby a symboly zdůrazňovaly agresivitu rysů tváře, válečného líčení. Jen některé však zůstaly v kůži trvalé. V dané společnosti běžné motivy tetování dávaly najevo, že jeho nositel či nositelka jsou dospělí a dokázali vydržet bolest obvykle spojenou s tetováním.

tetovani02.jpg

Tetování samo o sobě bylo, je a bude záležitostí bolestivou a často spojenou s nepříjemnými reakcemi imunitního systému, lehkým či větším otokem, u citlivých jedinců ho bude provázet i lehké zvýšení tělesné teploty. Proto bývalo poměrně běžnou součástí rituálů vstupu do dospělosti.

V dnešní době získalo tetování auru společenské nepřijatelnosti a jeho nositel je označován za primitiva a hlupáka, protože ,,normálně“ myslící člověk nenechá znectít své přírodou dané tělo, nebo bezmyšlenkovitého jednání pod vlivem módy.

tetovani04.jpg

Energetické proudy těla mají svá daná pravidla proudění a kamkoli je tetování umístěno, tam vede energii směrem, který je daný motivu.

Motiv má takovou energii, jakou mu lidé staletími uvažováním a používáním dali do vínku, proto není záhodno nevědět, jakou energii si nechávám vpravit pod kůži.

http://www.katalog-tetovani.cz/motivy-fotogalerie/photos/tetovani-drak/8.jpg

Motiv draka v Evropě má jinou energii a charakter než drak asijský. Evropský drak je oheň a země, síla podzemí a je jedním ze symbolů Země jako Velké matky, její strážce. Asijský drak je spojen s větrem a deštěm, tedy opačného charakteru. Drak jako drak, řeklo by se, ale dáno vlastním specifickým energetickým charakterem příslušné oblasti bude vytetovaný drak měnit energii těla v souladu s místní charakteristikou draka.

Při hledání vhodného symbolu je zapotřebí dobře vědět, čeho chce budoucí nositel dosáhnout. Zasvěcení? Nalezení moudrosti ? Je to úvod do společnosti? Nebo něco docela jiného? Nebo jen poblouznění aktuální módou?

tetovani05.jpg

Ještě nepominula doba, kdy si dívky, chlapci, ženy a muži nechávají zdobit nejrůznější části těla, včetně těch intimních, ornamenty. Často tyto bezvýznamné tetované ornamenty, které vedou odnikud nikam, matou tak energetické proudy na jednom z nejdůležitějších tělesných uzlů.

 

 

 

I ornamenty zdánlivě neovlivněné obecným pojetím energie známějších symbolů, jsou problematické. Jejich spirály ostře končící nikde buď vedou energii z těla ven bez možnosti tyto ztráty zastavit, něco jako dobrovolně udělaná díra v nádrži automobilu, nebo naopak bezmyšlenkovitě a nefiltrovaně nasávají energii z okolí, dočista vše, s čím se nositel setkává, aniž by to však pouštěl ven. Vše závisí na směru čar a spirál ornamentu. Taktéž se může změnit myšlení nositele.

 http://usercontent2.hubimg.com/1380768_f520.jpg

 

 

Představme si tetování jako internetovou stránku, jejíž informace nás budou ovlivňovat po zbytek života. Na každé stránce jsou informace zjevné, snadno a běžně dostupné. A mnoho stránek má některé jiné a často mnohem důležitější informace skryté pod heslem, dostupným jen několika jedincům. Ale i tyto informace – energie jsou součástí komplexu energií symbolu, které na jedince budou působit a ovlivňovat ho. Pak se může stát, že jeho životem budou probíhat změny, o jejichž původu nebude mít nejmenší tušení, protože jsou součástí informací pro něj neznámých, ale přesto působících. Informací, které symbolu daroval někdo jiný, znalejší, nebo naopak méně znalý, a proto původní význam a tvar symbolů překroutil. To vše bude mít na nositele vliv !

 

 

Bezcílné čáry takzvaných tribalových ornamentů nemají nic společného s původními kmenovým tetováním, protože ta původní byla do posledního tahu promýšlená v souladu s charakterem a přáním nositele. Nicméně s trochou znalosti o působení základních symbolů jako čára, její směr a spirály, lze namalovat ,,tribal“, který nebude fungovat jako energii matoucí změť čar, ale jako plnohodnotný spolupracovník a vysílač energií.

tetovani_t27.jpg

Nicméně šperk je možné sundat, triko svléknout, ale tetování, symboly vzájemně související, podporující a odporující, zesilující a oslabující, systematicky měnící původní osobnost majitele, zůstanou na kůži a pod ní napořád.

Není dobré nechávat se tetovat jen pod vlivem módy, protože i ten delfínek na rameni, růžička na ňadru, medvěd na bicepsu, vše mění energetický tok těla či v části těla svého majitele a spolu s ním uvrhuje do nemoci nebo přebíjí i posílá člověku energii do neznáma, a vše je pak v nesouladu u člověka i s jeho myšlením.

 

 

 

 

 

tetovani_t12.jpg

TTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTTT

Naši předkové měli dobře zmapováno, kde jsou místa s pozitivní či negativní energií, a tyto informace si předávali z pokolení na pokolení, neboť mají pozitivní vliv na naše zdraví.

KARLOVARSKÁ KOLONÁDA

Staří Slované považovali za nejlacinější lék vodu. Její účinky se však lišily. Zvláštní moc měly zejména voda březová a javorová prýštící na jaře z navrtané kůry kmenů těchto stromů. Stejně jako vodu měli za účinný lék proti  mnoha nemocem i chléb. Tento „dar boží“ byl pro ně ochranným amuletem před zlem i kouzly všeho druhu. Pití vody bylo prý nejúčinnější kolem páté hodiny ráno, pojídání chleba kolem sedmé hodiny večer.

Karlovarské prameny dobře znalo už staré slovanské obyvatelstvo, skutečné dějiny Karlových Varů se začaly ale odvíjet až kolem roku 1370, kdy na místě léčivých pramenů založil král a císař Karel IV. lázeňské město. Znal totiž možnosti využití teplých pramenů k léčebným účelům, jež využívali již staří Římané. Zcela právem se nazývá karlovarská kolonáda Královnou kolonád.  Proti běžným pramenům mají totiž tyto vyšší obsah léčivých látek a jejich síla je známá po celé Evropě. Však také byly Karlovy Vary jedním z prvních lázeňských míst světa a léčilo se tu během let mnoho významných osobností (dokonce i car Petr Veliký).

Astroložka a spisovatelka Olga Krumlovská upozorňuje: „Nejsilnější pozitivní zóna se nachází v těsné blízkosti vřídla. Má tvar kruhu s průměrem přibližně patnáct metrů, v jehož středu vyvěrá pramen (intenzita léčivého záření se vzdáleností od vřídla klesá). Vyzařující energie má pozitivní vliv na léčbu nemocí kloubů, tiší revmatické bolesti a bolesti žaludku, pomáhá proti pálení žáhy, je dobrou prevencí proti nachlazení. Pokud se necítíte nejlépe, máte dojem, že na vás tzv. něco leze, vězte, že zhruba půlhodinový pobyt v této zóně může nebezpečí virového onemocnění odvrátit. Pobyt zde pomůže všem, kteří trpí častými nemocemi z prochladnutí, mají potíže s ledvinami. Prospěšné jsou především několikadenní desetiminutové terapie  v podobě dechových cvičení (dlouhý nádech nosem a dvakrát tak dlouhý výdech ústy). Vhodné je cvičit vsedě, s páteří narovnanou a zavřenýma očima. Zbaví vás to nespavosti, posílí vaše srdce. Pobyt v těsné blízkosti vřídla rozhodně přinese úlevu  astmatikům, místo blahodárně působí při zánětech močových cest, gynekologických problémech, zejména zánětech vaječníků.“

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO