Jdi na obsah Jdi na menu
 


Magnetické korále - ENERGETICKÝ zářič

22. 1. 2007

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

Obrazek

,,Magnetické korále" 

,,Magnetické korále se vzájemně přitahují a nejen vypadají na krku moc pěkně, ale mají také pozitívní vliv na energetické body našeho těla. Ovlivňují bolesti krční páteře, migrény, depresívní stavy a veškeré psychické procesy, harmonizují duši, mají vliv na krevní oběh a harmonizaci celého organismu. Magnetismus využívali už staří Egypťané, kteří věřili v jeho obrovskou sílu a prospěch pro člověka. Některé druhy nemocí se v tu dobu léčily pouze magnetickými pomůckami, které se přikládaly na různé části těla. S léty se tato technika zdokonalila a kromě léčivých účinků si můžeme navíc užít i krásných šperků, které sluší každé ženě. Být krásná a navíc zdravá už totiž nemusí být jen touha, ale realita, která nás posune mnohem dál."

Obrazek

 

,,Tento článek pochází z časopisu Spirit a tyto výstižně popsané korále pro krásu a hlavně zdraví - si můžete zakoupit v zásilkovém obchodě Spirit." Ludmilka

 ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ

,,Tvarový zářič pro každého"

Obrazek

,,Mnozí z nás nosí na krku křížek či jinou ozdobu, aniž by je zajímalo, co se tak děje z jejich ENERGIÍ. Energetickou blokádu si totiž často můžeme způsobit sami mobilními telefony, přezkami na páscích a dalšími ozdobami či věcmi denní potřeby."

,,Měli bychom si proto uvědomit, že ozdoba, jakou nosíme, tedy ENERGETICKÝ ZÁŘIČ musí odpovídat našemu já, našemu vědomí, měla by to být ochrana, která nás podporuje v dalším vývoji."

,,Všichni jsme jedineční, a tak nelze ani přesně určit, komu co bude vyhovovat, je potřeba to vyzkoušet."

,,Obecně lze doporučit TVAROVÉ ZÁŘIČE z minerální říše, které mají velký ENERGETICKÝ POTENCIÁL a určitě si z nich dokážeme vybrat ten svůj kámen."

Obrazek

,,Křišťál dokáže očišťovat, jeho úkolem je zrychlit děje a to jak v pozitívním tak i negatívním smyslu. Tento nejsilnější ENERGETICKÝ ZÁŘIČ pomáhá člověku, aby se rychleji vyvíjel."

,,Ametyst je duchovním kamenem, pomáhá otevírat duchovní vnímání a často i mimosmyslové ENERGIE."

,,Růženín je mimořádně vhodný minerál pro lidi, kteří v sobě nosí lásku, ale nedělí se o ni. Naučí člověka dávat se takový jaký je, a touha po rozdávání lásky ještě vzroste."

,,Jaspis dodává ztracenou ENERGII a učí, jak s ní smyslově zacházet."

Obrazek

,,V minerální říši je pochopitelně mnoho dalších minerálů, které jsou k užitku, toto jsou ty nejzákladnější a lze je obecně doporučit každému člověku."

,,Zářiče vyrobené lidskou rukou mají určitý tvar. A každý geometrický tvar bez ohledu na to, jestli jde o zdi budovy nebo přívěsek na krk, je zářičem."

,,Oblouk ve vašem bytě je daleko přijatelnější než ostré hrany, které jsou v přírodě zastoupeny jen v tom nejhutnějším zařízení."

,,V řadě domácnosti se objevuje symbol kříže. Jeho potenciál spočívá v neustálem připomínání rovnováhy, jež je ve stvoření zachována. Člověk je bytost s nohama pevně na Zemi a hlavou vztyčenou vzhůru. To je symbolika i kříže - dokonalá rovnováha ve všem a každém."

Obrazek

,,Co ktomu dodat ? Jen to, aby jste si více všímali, co na svém těle nosíte !"     Ludmilka

ˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇˇ