Jdi na obsah Jdi na menu
 


Krystaly času jsou vstupenkou do mládí - Kameny jsou našimi přáteli

13. 4. 2008

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKkkKKKKK

Obrazek

 

,,Krystaly času jsou vstupenkou do mládí"

 

,,Je možné, že všechny naše problémy vyřeší krystaly času?"

,,Ve 21.století s jeho bláznivým rytmem se také člověk snaží oddálit stáří, uchovat si, co nejdéle sílu, odolnost a zájem o život. A tak se objevili a vynořili opět z hlubin věků tajemné krystaly buddhistických mnichů - učenci dokázali, že přírodní krystaly, vytvořené určitým způsobem, jsou zchopné omlazovat buňky lidského organismu, tedy oddálit stáří."

,,Jak pozastavit proces stárnutí? Ukazuje se, že jsou to hlavně přírodní krystaly schopné vracet vnitřní energii našim buňkám."

,,Krystaly času se kladou na určitá místa na těle v době spánku nebo při meditaci. Ony pak začinají pracovat - omlazovat vnitřní buňky. Denní přikládání krystalů času se projeví až po 1 - 2 měsících na vnitřním energetickém stavu a po 3 - 4 měsících na vnějším stavu tkz. začnou kosmetické změny. I když nastane omlazení musejí se krystaly času používat dále každodenně. Tyto krystaly se mohou používat 4 - 5 let a pak se vymění za nové."

 

Obrazek

 ,,Jak se krystaly času používají?"

Obyčejně se rozloží po těle ve čtyřech pozicích :

1.) Na čele k omlazení pokožky tváře a k aktivizaci práce buněk hlavního mozku.

2.) Na hrudi k omlazení buněk srdečně cévního systému a k aktivizaci práce plic.

3.) Na břiše k omlazení buněk vnitřních orgánů v břiše a aktivizaci trávicí soustavy.

4.) Na kosti stydké nebo pánevní k omlazení pohlavních buněk, zvýšení potence a pohlavní aktivity.

 

,,Průzračné krystaly a zacházení s nimi - jsou svým původem kouzelné, mohou naplnit organismus silou a energii, mohou zastavit čas, darovat dlouhý život."

 KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKkkkkKKKKKKKKK

,,Kameny jsou našimi přáteli“

Obrazek

 

,,Nerosty jsou velice citlivé a nedovedou čelit nečistým lidským úmyslům, protože v přírodě takové zákeřnosti nepanují. Krystaly jsou dobrými vodiči. Kameny jsou ale předně našimi přáteli, to potvrdí každý specialista. Dovedou léčit, posilovat, sice nenahrazují klasickou medicínu – protože pracují na jiné bázi – ale mohou ji kladně doplňovat, podporovat.“

,,Pokud jste schopni jejich pomoc přijmout, akceptovat ji a spolupracovat, dodají vám potřebnou energii do tělesných center – čaker a povzbudí vás.“

 

Obrazek

,,Kameny – kamínky se mohou stát v našem životě naši nerozluční kamarádi a věřte, že se k nim budete obracet pro každodenní radu."

 

 

KKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKkkkkkkKKKKKKKKKKKK