Jdi na obsah Jdi na menu
 


Ještě se LÍBÁTE? a SVATBA po určitých letech

5. 6. 2020

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

heartJeště se líbáte?heart

kisskisskisskisskisskisskisskisskisskiss

Líbání páry silueta, Valentines pár lásku, datování Kiss — Stock obrázek

Foto - cz.depositphotos.com

heartLíbáte se ještě vůbec?heart

Odpověď bývá většinou taková:,,Přirozeně, že se líbáme, ale..." ,,Co ale?" ,,No, není už to přirozené a smyslné jako kdysi."

,,Jen co se ve vztahu usídlí lhostejnost a chlad, anebo když láska utrží nejednu ránu, mění se smyslný polibek pouze na jakýsi letmý dotyk rtů. Přitom neexistuje lepší indikátor důvěrnosti muže a ženy než právě polibek. Když se léty rty při líbání uzavírají, je to jen následek postupně váznoucí osobní konverzace. Obyčejně dochází ke stále většímu odcizení a vzájemné uzavřenosti. Obraz sevřených rtů při chvatném polibku můžete klidně považovat za skutečný stav celého manželství. Ovšem kdo by měl odvahu považovat mousrost těla za signál toho, že vztah už správně nefunguje?"

,,Samozřejmě, že je lehčí líbání bagatelizovat, redukovat ho na bezvýznamné milování se anebo na čilou součást sexuálního kontaktu. To všechno je totiž méně komplikované než se k sobě znovu duševně přiblížit a následkem toho opět rozevřít svoje rty. Ať je tomu tak či onak, polibek vdechne do člověka teplo a něhu a do unaveného vztahu i kus nového života."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

heartSVATBA po určitých létechheart

Svatební auto? Tipy na originální svatební výzdobu | WeddingMag

Foto - weddingmag.cz

V současné době na svatby nějak zapomínáme. Zvláště na vlastní!

ZELENÁ svatba - den sňatku. Jejím symbolem jsou myrtové snítky.

BAVLNĚNÁ svatba - se oslavuje po prvním roce manželství. Manželé si mohou vzájemně darovat bavlněné šátky. Manžel chová svoji ženu jako v bavlnce a ona jeho též.

ZINKOVÁ svatba - po šesti letech a šesti měsících společného soužití.

MĚDĚNÁ svatba - po sedmi letech. Manželé by si měli vyměnit měděné mince jako zálohu pro budoucí štěstí.

PLECHOVÁ svatba - po osmi letech. Manželka by měla dostat nové lesklé  - plechové - předměty do kuchyně, jako jsou např. formy na moučníky.

RŮŽOVÁ svatba - se slaví po deseti letech soužití. To by se s růžemi měly objevit družičky ze svatby a oslavit s manžely první desetiletí.

SKLENĚNÁ svatba - se oslavuje po patnácti letech. V té době už musejí být vztahy mezi manžely průzračné jako sklo. Navzájem si mají podarovat skleněné předměty.

NIKLOVÁ svatba - je za dvanáct roků a šest měsíců. Připomíná manželům, aby udržovalisvůj lesk.

PORCELÁNOVÁ svatba - přichází na řadu po dvaceti letech. Pozvání příbuzní a přátelé dostanou pohoštění na nové porcelánové soupravě.

STŘÍBRNÁ svatba - pětadvacet let manželského života. Manželka dostane např. stříbrný prstýnek a manžel stříbrnou sponu do kravaty.

PERLOVÁ svatba - je po třiceti letech a symbolizuje, že společně prožitá léta na sebe navazují jako perly v náhrdelníku. Choť by měla dostat šperk s perlami, i když nebudou pravé.

LNĚNÁ svatba - se oslavuje po pětatřiceti letech. Manželé se obdarovávají navzájem lněnými ubrusy a prostěradly.

HLINÍKOVÁ svatba - je za sedmatřicet let a šest měsíců a dokazuje, že štěstí manželského páru je už trvalé.

RUBÍNOVÁ svatba - přichází po čtyřiceti letech manželského soužití. Manželka by měla dostat od svého manžela za trpělivost prstýnek s rubínem, který svou barvou symbolizuje lásku.

ZLATÁ svatba - se oslavu je po padesáti letech. Původní snubní prsteny se vymění za nové zlaté.

DIAMANTOVÁ svatba - přichází po šedesáti letech manželství jako svazek, který je velmi pevný. Manželka by mohla dostat prstýnek nebo přívěšek od manžela s briliantem.

ŽELEZNÁ svatba - se oslavuje po pětašedesáti letech manželského života. Manželé měli železné nervy, že to spolu vydrželi. Úžasné je, když oba mají železné zdraví.

BLAHODÁRNÁ svatba - je po sedmdesáti letech a oslavuje se hlavně to, že manželé jsou!

KORUNOVÁ svatba - se pak radějí slaví každý měsíc. Všichni příbuzní by měli uctívat oba manželé jako skutečnou královnu a krále. Jsou to totiž lidé, kteří znají magický recept na rodinné štěstí a lásku.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO