Jdi na obsah Jdi na menu
 


Evoluční proces - Transformace - Příznaky vzestupu - Astrální sféra - Minulé životy - Hypnóza - Minulost

30. 1. 2008

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

 

 

,,Evoluční proces“

 

 

,,Evoluční proces nás společně s Novými energiemi rapidně zrychluje. My všichni zažíváme tyto změny našim vlastním způsobem. Projevy vzestupu bývají hodně individuální a často se objevují nejrůznější potíže. Všechny "divné" symptomy ustanou poté, co definitivně "zakotvíme" ve vyšší realitě.“

 

Obrazek

 

 

 ,,Transformace“

 

 

,,Pokud se vám nic z toho, co je zde uvedeno neděje, nepřišel ještě váš čas. Transformace vás v každém případě v nejbližších letech dříve či později zasáhne. Až do této chvíle se týkala zejména duchovně pracujících či citlivých lidí, zásah bude větší a větší každým dnem... Záleží také na tom, v blízkosti koho zrovna žijete, s kým si povídáte, s kým pracujete, s kým se milujete... tyto vztahy mohou případné vaše změny buďto urychlit, nebo zbrzdit. V omezené míře (menší, než je nám předkládáno k víře) transformační proces ovlivňuje i strava. Věřte, že vaše tělo si přesně řekne, co potřebuje a co už nemůže, nevěřte knihám a duchovním guruům, že musíte být vegetariány, či cokoliv jiného. Věřte sami sobě a svému vnitřnímu Bohu !“

 

 

,,Pevně věřme, že lidé definitivně z povrchu zemského nezmizí, byť si o to některými svými myšlenkami a činy říkají. V každém případě nás však čekají nelehké časy.“

 

 Obrazek

 

,,Příznaky vzestupu“

 

,,Pocit, jako kdybyste byli v intenzivním energetickém poli; pocit stresu. Pamatujte, že si zvykáte na vyšší vibrace a nakonec si zvyknete.

Na povrch jsou také vytlačovány staré matrice, vzorce chování a systémy přesvědčení. Uvnitř vás se toho děje mnoho !

Pocit dezorientace, najednou nevíte, kde jste, ztráta orientačního smyslu.

Již se nenacházíte ve 3D, neboť jste již odešli, nebo jste v procesu odchodu do vyšších realit.

Zvláštní bolesti v některé z částí vašeho těla.

Čistíte si a uvolňujete energetické bloky energie vibrující ve 3D, zatímco již vibrujete ve vyšší dimenzi.

V noci se budíte mezi 2. a 4. hodinou. Pak znovu usnete a znovu se probudíte v 5 hodin. Během vašeho snění se děje mnohé. Nelze tam pobývat souvisle dlouho, a proto potřebujete přestávku. Je to také hodina "čištění a uvolňování."

Ztráta paměti. Obtížně si vybavujete slova. Velká četnost ztráty krátkodobé paměti a i svou minulost si vybavujete velmi vágně.

Jste ve více jak jedné dimenzi v jednom čase a když jdete vpřed i vzad jako součást prostupu (zažíváte "rozpojení"). Vaše část je také částí Starého a to Staré je již navždy pryč. Setrvání v přítomnosti je způsob Nového světa.

"Slyšiny" a "vidiny". Při prostupu zažíváte různé dimenze, což je závislé od toho, jak jste citliví a jak jste naladěni.

Ztráta identity. Snažíte se dostat do vašeho Starého Já, ale to už tam není. Možná se na sebe díváte do zrcadla a nevíte, kdo jste. Již jste očistili většinu vašich starých vzorců a nyní ztělesňujete více světla a jednoduše řečeno, čistší božské já. Všechno je v řádu… jste OK.

Pocit, že jste "mimo tělo". Možná můžete cítit, jako kdyby někdo mluvil, ale vy to nejste. Naše těla jsou poslední, co lze chytit a nejsou na stejném místě, jako zbytek nás. Tento fenomén může také nastat, neboť je to náš přirozený obranný mechanismus přežití, když se ocitneme v akutním stresu, cítíme se traumatizováni či mimo kontrolu. Vaše tělo nyní prochází lecčíms a možná v něm nechcete být. Může to být také způsob ulehčení procesu přechodu a vy nepotřebujete zažít to, čím zrovna prochází vaše tělo.

Období hlubokého spánku. Odpočíváte od veškeré té aklimatizace a integrujete se, zatímco se také utváříte pro další fázi.

Zvýšená citlivost na vaše okolí. Davy, zvuky, jídla, TV, jiné lidské hlasy a různé další podněty jsou téměř netolerovatelné. Snadno podléháte a stanete se lehce podráždění. Vylaďujete se! Vězte, že toto brzy pomine.

Závratě, ztráta rovnováhy, bolest v zádech a krku, zvonění v uších, "krupičnaté" oči, rozmazané vidění (velmi časté), nespavost, srdeční palpitace a obtížné dýchání (také velmi obvyklé). Bolesti hlavy.

Rozbrečí vás cokoliv, ať již smutné, nebo úžasné věci."

,,Nepamatujete si významy věcí. Když zažíváte intenzivní období přechodového období a jste vrženi prostřednictvím jemných energií do vyšších realit, můžete například pozorovat koš na odpadky a nevědět, k čemu to je. Budete se muset dlouho spojovat s vaší pamětí "starého" a sáhnout hodně daleko. To, k čemu přitom dochází je to, že vibrujete v bodě, kde všechno udržuje pouze význam a identitu, kterou tomu dáme. Ve vyšších realitách je energie prostě jenom energií bez nějaké nálepky či významu. Vše je čerstvé a nové. Jakýsi Kurs v odvolávání zázraků, bez "pokoušení se".

Nemůžete si vzpomenout, co jste dělali, či s kým jste mluvili včera, občas dokonce ani na to, co jste dělali před hodinou. Ve vyšších dimenzích je realita právě v ten okamžik. Pokud něco nedržíme ve svém vědomí, prostě to přestane existovat. Nemáme žádné přílohy. Vytváříme si kolem sebe náš vlastní nový svět a to, co "nepodržíme", přestává existovat. Vše je zcela nové, neboť začínáme zcela znovu, moment od momentu. Tento stav přichází a probíhá, ale je cvičením pro život ve vyšších dimenzích. Když nastává, může vzbuzovat trochu hrůzu."

,,Necítíte, že byste měli něco dělat. Jste v období odpočinku, "restartu". Vaše tělo ví, co potřebuje. Navíc když začnete dosahovat vyšších hladin, "dělání" a "nucení věcí, aby se staly" se stane zastaralé, neboť Nové energie podporují ženskost vroucností, přijímání, tvoření, péče o sebe a vyživování. Požádejte Univerzum, aby vám "přineslo" to, co chcete, zatímco vy se budete radovat a užívat si !"

,,Ztráta touhy po jídle. Vaše tělo se připravuje na nový, vyšší stav bytí. Přinejmenším vaše část již nechce být více ve Starém."

,,Náhlé vymizení přátel, aktivit, zvyků, profesí a bydlišť. Vyvíjíte se až za to, čím jste bývali a tihle lidé a prostředí již nevyhovují vašim vibracím. Noví přijdou již brzy a bude to ta-a-a-ak dobré!

Již absolutně nemůžete vykonávat některé aktivity. Když se pokusíte dělat svou obvyklou rutinu a aktivity, cítíte se příšerně.

Dny extrémního vyčerpání. Vaše tělo ztrácí hustotu a prochází intenzivní restrukturalizací.

Energie chodí doslova ve vlnách. Někdy celý den něco pociťujete, s výjimkou například dvou hodin, kdy se vám zcela uleví a pak to začne nanovo. Dříve to bývalo obráceně, ale s blížícím se vstupem Země do vyšších vibrací se poměr obrací.

Potřeba velmi často jíst, kombinovaná s něčím, co vypadá jako záchvaty nízké hladiny cukru v krvi. Nárůst váhy (zejména v oblasti břicha). Touha po proteinu. Pro proces vzestupu potřebujete enormní množství paliva. Nárůst váhy společně s nemožností ji shodit, ať děláte cokoliv, je jedním z nejvíce typických prožitků. Věřte tomu, že vaše tělo ví, co dělá."

,,Emoce vám lítají nahoru a dolů. Naše emoce jsou otvorem pro uvolnění a uvolňujeme toho mnoho.

Zvětšující se "rozmluvy a mluvení sám se sebou". Zjistíte, že k sobě mluvíte stále častěji. Najednou zjistíte, že už 30 minut chatujete sám se sebou. Zažíváte novou úroveň komunikace, která se stane plynnější, soustředěnější hlubší. Nezbláznili jste se. Pouze vámi plyne nová energie.

Uvolňování z rodinných vztahů. Se svou rodinou jste spojeni prostřednictvím karmy. Tyto pouta se postupně uvolňují a jste volní. Bude to vypadat, že se kamarádům a rodinným příslušníkům vzdalujete, ale pomine to a budete mít šanci navázat vztahy nové úrovně."

,,Chcete jít Domů, jako kdyby všemu byl KONEC a vy jste sem již vůbec nepatřili. Vracíme se ke Zdroji. Všemu JE skutečně konec. (Ale mnoho z nás zůstává, aby si vyzkoušeli tvoření Nového Světa). Také naše staré plány pro příchod byly završeny.

Pocit, že zešílíte, či se u vás rozvinula nějaká psychická nemoc. Rychle zažíváte několik dimenzí a velké otevírání se. Nyní je vám již většina přístupna. Zatím jen nejste zvyklí to používat. Vaše vědomí bylo posunuto výše a vaše bariéry jsou pryč. To pomine a nakonec se tam budete cítit Doma jako nikdy předtím, neboť Doma jste nyní zde.

Deprese. Vnější svět možná není v souladu s vaším Novým, výše vibrujícím já. Příliš dobře se tam necítí. Uvolňujete také nižší, temnější energie a díváte se skrze ně. Vydržte to!"

,,Živé, ostré a někdy násilné sny. Uvolňujete mnoho, mnoho životů s nižší vibrační energií. Mnozí nyní hlásí, že zažívají úžasné sny. Vaše snění se nakonec zlepší a budete si to zase užívat. Noční můry se mohou objevit i za bílého dne.

Noční pocení a návaly horka. Vaše tělo se "přehřívá" a spaluje zbytky.

Vaše plány se najednou v půli mění a jdou zcela jiným směrem. Vaše duše vyrovnává vaši energii. Obvykle se cítí v tomto novém směru SKVĚLE, neboť vaše duše toho ví více, než vy! Narušuje to vaše "rutinní" volby a vibraci."

 

 

Obrazek

,,Astrální sféra“

,,Jako se naše fyzické tělo pohybuje po fyzické zemi, tak i astrální tělo potřebuje svojí atmosféru, nějakou onu zemi. A tak se dostáváme k otázce, co jest astrální sféra, nebo prostě astrál.

V lexikonu magie můžete najít definici : nevnímatelná substance ve vnímatelném světě. S tím si pravděpodobně nevystačíme. I když přecházející definice je správná, přece jen potřebuje trochu doplnit. Astrální sféra je opravdu sférou procházejíc naším hmotným světem, je vším a ve všem. Matematicky vyjádřen : je nadmnožinou našemu hmotnému světu. Stejně jako atomy a molekuly jsou všudypřítomné (ale hmotné!) tak i astrální sféra je všudypřítomná. Je to něco jako nadsvět našeho skutečného světa. Ovšem s určitými rozdíly. Zde na naší zemi dýcháme kyslík a u moře je vzduch hustější, oproti například vrcholu vysoké hory, kde je tlak menší, hůře se tam dýchá. Vzduch na takové vyšší hoře je tedy o mnoho jemnější, ale stále přístupný. A tak zákonem analogie můžeme dospět k závěru, že s astrální sférou je to také tak. Ovšem tam venku není žádné nahoře a dole ! U astrální sféry se používá údaj hustoty vibrací. Sama astrální sféra se může rozdělit minimálně na další tři podsféry rozděleny opět podle hustoty, s plynulou návazností.“

,,Astrální tělo“

,,Astrální tělo je založeno na skutečnosti, že máme dvě těla - tělo fyzické, které roste, zraje a nakonec umírá a astrální, které je dvojníkem fyzického těla. Právě toto astrální tělo se občas může od fyzického vzdálit, při tom ale s sebou nese naše vědomí. Astrální tělo je řidší a jemnější než jeho fyzický protějšek. Běžně se mu říká astrální nebo éterický dvojník. Stříbrná šňůra je světelné vlákénko, spojující astrální a fyzické tělo. Obvykle propojuje čelo fyzické a pupek astrálního těla. Astrální pláň se jeví jako paralelní vesmír k vesmíru našemu. Lidé zde většinou nepozorují nějaké větší znatelné rozdíly. Během svých astrálních cest si mohou létat kamkoliv a jak chtějí. Přesto zde platí určitá omezení jako např. : Nemohou navštívit své přátele a nemohou se udělat viditelnými. Každý z nás již mnohokrát astrálně cestoval ve svých snech. Ač si to většinou neuvědomujeme.“

,,Co je to astrální cestování ?“

,,Nejedná se zde o cestování jak je známe z našeho života, nýbrž o to, které z našeho života neznáme. Astrální cestování je někdy nazýváno OBE, z anglického Out of Body Experience, jenž v překladu znamená mimotělní zkušenosti, volně přeloženo jako zážitky mimo tělo."

,,Co se tím vlastně myslí, zážitky mimo tělo ? Jedná se o jev, kdy lidský duch spolu s duší opouští naše fyzické tělo. Předpokládám, že každý ví, co je to zážitek blízký smrti neboli klinická smrt. V takovém případě duch také opouští naše tělo. V mnoha případech se tak stává po následku nějakého šoku, nehody či operace. Po chvíli shlédnutí na vlastní tělo se otevře jakýsi tunel, kam pak jdete... atd. U astrálního cestování je tomu jinak, člověk nepotřebuje zažít nějaký šok, či nehodu, místo toho klidně leží na posteli a prostě si opustí tělo...“

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

,,Co si přinášíme z minulých životů"

,,Víme, že člověk, který opustí své fyzické tělo, zůstává přesto někdy při vědomí. Pohybuje se v jiném těle, kterému mnozí říkají astrální. Jestliže zemře v rozrušení, např. zde s velkou touhou se napít, otiskne se tato touha tak silně do astrálního těla, že velmi poznamená jeho pouť mezi dvěma životy a ovlivní ho i v příštím vtělení."

,,A např. pacienti se stálou nadváhou pěti nebo více kilogramů ve svých minulých životech buď zemřeli hladem nebo trpěli dlouhodobým nedostatkem jídla. Může se stát, že jsme pacienty z mnoha kila navíc a přesto konzumujeme obrovské množství přesolených brambůrků a podobných slaných jídel, ačkoli jsme si vědomi, že nám to škodí. Ale může to jistě souviset z naším minulým životem, kde jsme postrádali sůl k úpravě pokrmů."

,,A dále migrény a bolesti hlavy a bolesti vůbec, to vše má častou návaznost na události z minulých životů. Např. tím, že člověk byl kdysi gilotinován, sťat mečem, skalpován, oběšen. Mohl být zabit ranou do hlavy, kyjem zvláště k tomu určeným a nebo také ukamenován, což se provádí tak, že je odsouzenec zahrabán až po hlavu do písku a dav na něj hází kameny."

,,Také dlouhodobé neodůvodněné pocity viny mohou být způsobeny tím, že již při narození tento člověk věděl, že přichází svým rodičům nevhod, že je nežadoucí, a tento pocit mu v podvědomí zůstal po celý život."

,,Z uvedených je zřejmé, že princip, jak se potlačovaný reflex nebo komplex vytváří a jak se odreagovává, je vždy stejný, bez ohledu na to, zda k traumatické události došlo v tomto životě nebo v předcházejícím."

,,Případem, také byl jistý člověk, který se v řeči v tomto životě tak zajíkal, tak sípal, že téměř nemohl mluvit. Z minulého života vyplynulo, že se zúčastnil rytířského turnaje někdy v 17.století. Měl brnění a na koni bojoval s protivníkem. Jeho dřevce mu sklouzlo po brnění a zasáhlo ho do krku. Tehdy byly poraněny i hlasivky. Mohl jen sípat a brzy nato zemřel."

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

,,Co se týče hypnózy ..."

,,Je třeba zde říct několik varovných slov. Nenechte se svést zajímavostí tohoto tématu a nenechte se uspat jen ze zvědavosti. Pamatujte si, že hypnóza není bez nebezpečí. I když se používala již v době Faraonů, my stále ještě nevíme, co se během ní mezi hypnotizérem a pacientem děje. Znovu a znovu se objevují případy, kdy nějaká zdravotní nebo psychická potíž pacienta přejde na hypnotizéra a naopak. Můžeme se obávat, že nás hypnotizér během sezení nějak poškodí, např. tím, že nám něco řekne, co pak působí jako sugesce, která je nepříznivá."

,,Proto Vám dám radu - když tedy chcete se dát zhypnotizovat a k takovémuto sezení má dojít, je potřeba zapnout magnetofon, aby jste mohli slyšet pak všechno, co bylo hovořeno z obou stran. Tím se ujistíte, co Vám hypnotizér klade za otázky a jak vy sami reagujete svými odpovědmi na tyto dotazy. Také je třeba se ujistit, že vyvolený hypnotizér vámi - má velkou zkušenost a pomohl již mnoha lidem."

,,Někdy není problémem se ve vzpomínkách člověka dostat až do doby Kristovy a do dob daleko předtím. Někteří tvrdí, že potopení Atlantidy je z hlediska podvědomí lidí doba vlastně nedávná. Odhaduje se, že k němu došlo asi roku 9 600 před Kristem a že se Atlantida nepotopila najednou, ale natřikrát v průběhu asi 40 000 let. Rozprostírala se mezi severní Afrikou, Španělskem na východě a Karibským mořem na západě."

( Zajímavé informace od lidí, kteří zažili hypnózu )

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%

,,Znát tak svou minulost"

,,Někdo říká, že by chtěl znát svou minulost, aby se tím poučil. To je zbytečné. Všechny zkušenosti, kterým jsme se ve stovkách minulých vtělení naučili jsou uloženy v tkz. éterickém těle. Tam je naše povaha, reakce, postoje, duchovní postavení a náš osud ( Karma ). Nic z toho, k čemu jsme se dopracovali, není ztraceno. Éterické tělo jako jedinná složka naší bytosti se nikdy nerozpadne. nezanikne.  Spolu s našim vědomím ( duší ) přechází do dalšího života, kde pokračujeme přesně tam ve svém vývoji, kde jsme přestali v životě minulém až do chvíle, kdy jsme opustili své tělo."

,,Podle východních nauk je s převtělováním spojen tkz. Zákon Karmy. Říká se mu také zákon zachování hmoty a energie na nefyzických úrovních nebo zákon odměny a odplaty nebo zákon odrazu nebo zákon bumerangový. Tímto zákonem je v řetězci životů po sobě jdoucích určitého jedince dosahováno naprosté spravedlnosti. Nechtějte proto znát svou minulost. Budete mít co dělat, aby jste zvládli svou přítomnost. Kdyby jste věděli, čeho jste se v minulosti dopustili a co vás za to čeká, dostali by jste z toho infarkt. Příroda ví, co dělá, když před námi tyto vzpomínky zakrývá. Nauka o karmě byla známa 4 000 let před Kristem."

,,V tomto století Karmu podrobně popsal, jak funguje např. Dr. Paul Brunton a stovky praktických příkladů sesbíral americký léčitel a jasnovidec Edgar Cayce a desítky jiných."

%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%