Jdi na obsah Jdi na menu
 


Jsme tím, co jíme a pijeme!

14. 3. 2009
JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

,,Jsme tím, co jíme a pijeme !“

 

 ,,Dobré jídlo, aby bylo dobré tělo – jak je to vlastně myšleno ?“

 ,,Určitě to znáte – vaříte oběd, a máte tak špatnou náladu, že by jste do hrnce kopli. A když to, co jste si uvařili sníte, máte pocit, že se celý den ani nehnete, bolí vás břicho a zkrátka vám jídlo „nesedlo“. Takže je vlastně jedno co vaříte, ale jak to vaříte, neboť i smažený sýr, nebo bramboráky které jsou připravovány s láskou a kladnou energií, vám mohou udělat vnitřně tak dobře, že byste si myslely, kam se hrabe lehký salát.“

,,Proč o tom vlastně mluvím…no, je to jednoduché: z toho, co přijímáme, žijeme. Proto je velmi dobré se soustředit na přípravu jídla a na jeho další spotřebu. Žijeme nejen z vitamínů a minerálů, ale také z jejich hodnoty, co se týká energie, nebo „duchovního náboje“. Když bylo dokázáno, že voda, která obsahuje minerály si dokáže „pamatovat“, je jasné, že minerály a voda, jsou pak téměř ve všem, co se jídla týká. Tedy funguje něco na způsob homeopatik. Homeopatikum není jen zprofanovaný název jistého druhu léčby, ale svým způsobem se tak dá nazvat cokoliv, co bylo jakkoliv energeticky ovlivněno. Od vody  (nebo našeho každodenního pití), až po jídlo. Dá se říci, že své tělo, můžeme každodenně léčit – ať už láskou, či jiným záměrem. Když vaříme jídlo, a myslíme při tom na něco krásného, vyzařuje z nás i podobná energie, která se otiskuje do našeho nejbližšího okolí, a myslíme-li při tom zvláště na to jídlo, povede se nám vlastně jakýsi vysokovibrační lék pro naše tělo.“

,,To je sice pěkné, ale co když jsme to jídlo nevařili my, ale někde jsme ho koupili, nebo u někoho dostali…? Jak by nám pak bylo, kdyby někdo vařil a při tom proklínal někoho, koho nenávidí, a pak nám ono „prokleté“ jídlo servíroval…Nebo co když někde na poli dvě hodiny umíral jelen v bolestech a zanechal tam špatnou geopatogenní zónu, na které pak vyroste žito, ječmen, hořčice, či cokoliv jiného, co se dál zpracovává a pak z toho čerpá naše tělo, atd., atd."

,,Zkrátka, dostaneme-li talíř s jídlem, o kterém si nejsme jisti, že je skutečně „dobré“, můžeme zapojit vlastní sílu myšlenek a jídlo si energeticky upravit. Já to dělám například tak, že když ten talíř držím, plně se myšlenkově soustředím na jídlo v něm, a třeba mu požehnám a navrátím mu jeho vlastní sílu poděkováním matce přírodě, Stvořiteli, a všem tvůrčím silám."

,,Také si třeba představuji – vkládám myšlenkově – energetický náboj na konkrétní vlastnost jídla: např.: aby bylo lehce stravitelné, aby bylo plné lásky a mé tělo láskou naplnilo, aby bylo sytější než obvykle, aby bylo zbaveno všech negativních energií, aby bylo povzbuzující, aby bylo takové a takové. Každý může zapojit svou fantazii, a přát si co je libo, protože síla myšlenek je nevyvratitelná a účinná.“

 ,,Někdo si možná myslí, že ovlivňovat jídlo pouhou myšlenkou je možno jen u duchovně vyzrálých lidí, ale ať chcete či ne, myšlenka je také jen forma energie, která, když vznikne, se musí někde projevit. A každý člověk má možnost myslet, tedy ovlivňovat svůj život.“

,,Aby nám tělo dobře fungovalo, nestačí jen produkty zdravé výživy, ale i jejich dobrá energie a vibrace, která se v našem těle při rozkládání rozlévá a ukládá. Z toho naše nejen fyzická těla žijí. Nemluvě o mase z mrtvého zvířete – protože mrtvé buňky zabitého zvířete, nenesou nic moc energii pro naše těla. Je to jedna z nejhrubších energií vůbec, která se v našich tělech ukládá. Tím pak nám zabraňuje vnímání vyšších vibrací a jemnějších energií.“

,,Proto ne nadarmo se říká - jsme tím,

co jíme a  pijeme !“

 Duchovní poznání

JJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJJ

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář