Jdi na obsah Jdi na menu
 


Člověk je součásti planety Země i Vesmíru a MAYSKÉ ORÁKULUM, Naše budoucnost je ve hvězdách

9. 11. 2009

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

 

,,Mnoho poznání nás navádí každým okamžikem a dnem na naši cestu, která je násobena tímto poznáním na každém našem kroku chtění !"

Zadejte:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=3&v=OXmh12WToSs

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Návratem ke hvězdám je MAYSKÉ ORÁKULUM"

KNIHA a KARTY

Mayské orákulum - Návrat ke hvězdám + karty

,,Mayské orákulum nás hravým způsobem napojí na síly vesmíru a naše vyšší já. Vychází z prastarého a věšteckého Mayského kalendáře a obsahuje 44 karet: 20 mayských hvězdných glyfů, 13 čísel a 11 „tajuplných čoček.“

,,Návratem ke hvězdám je Mayské orákulum, které vás napojí na síly vesmíru a vaše vyšší Já. Toto orákulum vychází z prastarého  a věšteckého mayského kalendáře. Budete-li s těmito kartami pracovat a meditovat, naleznete svůj vlastní duchovní cíl a zdoláte překážky na cestě k většímu sebeuvědomění. Pomocí Mayského orákula se dostanete k zasvěcujícím procesům vycházejících z mayských archetypů a z Velké záhady."

http://agartha.cz/html/zajimavosti/04.jpg

,,Mayské orákulum rozvíjí intuici, seřizuje mysl a lidské srdce naplňuje harmonii. Je to skutečně nový nástroj pro nestárnoucí hledající duši !"

DON G. CAMPBELL, autor knihy THE ROAR OF SILENCE

,,Toto Mayské orákulum Vás zasáhne galaktickým jazykem plným harmonie a světla, díky němu si vzpomenete na to, že jste ve skutečnosti bezpodmínečnou láskou."

ROWENA PATTEE KRYDER, autorka knihy GAIA MATRIX ORACLE

,,Mayské chápání tajemností času je hlubší než to naše. Je fascinující a chvályhodné jak se toto Mayské orákulum pokouší dotknout synchronizující moci symbolů."

TERENCE MCKENNA, autor knihy FOOD OF THE GODS

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Naše budoucnost je ve hvězdách"

Obrazek 

 ,,Bob Dean jak je familiárně oslovován, je velice oblíbený, pomalu hovořící stařík, který svými příběhy z vlastního života vždy zaujme publikum a nebylo tomu jinak ani na summitu v Barceloně. Jako vysoký vojenský představitel pracoval v 60. letech v Nejvyšším ústředí evropských spojených sil NATO a vlastnil nejvyšší oprávnění k přísně tajným informacím. Tam se seznámil s dokumentem nazývaným „vyhodnocení (assessement)“, který shromažďoval výsledky studie zaměřené na zhodnocení tehdejších vědomostí o UFO a ETs."

,,Tento dokument stanovoval, že naše planeta je odpradávna navštěvována jinými civilizacemi a jejich návštěvy se uskutečňují i v současnosti. Studie rozlišovala čtyři druhy vesmírných bytostí – všechny byly humaniodní. „Jeden vypadal přesně jako my-mohli by se klidně procházet ulicemi nebo sedět u stolu v restauraci vedle vás a nepoznali byste je.“ Další druh měl znaky plazů-šupiny a oči s vertikálními panenkami. Další dva byli šedí až bílí, jeden druh byl malého vzrůstu a druhý asi 2 metry vysoký."

 Obrazek

 ,,Dále je řečeno, že návštěvníci jsou natolik technicky vyspělí, že by byli schopni zničit naši civilizaci v okamžiku a mohli to udělat kdykoliv předtím. Závěr studie je, že pro nás nepředstavují hrozbu, protože, kdyby byli nepřátelští, tak my už bychom zde nebyli."

,,Bob Dean vyprávěl skutečný příběh z roku 1963, kdy směrem ze Sovětského Svazu letěla formace neznámých objektů a generálové aliance to vyhodnotili jako atomový útok a vyhlásili nejvyšší pohotovost. V té době „téměř začala 3. světová válka.“ Objekty nakonec změnily směr a odletěly pryč a nebezpečí pominulo."

,,Od shlédnutí „assessementu“ Bob Dean pokračoval ve shromažďování informací a to mu vydrželo 40 let. Nyní cestuje po světě a dělí se o svůj příběh a své poznatky. Nashromáždil řadu vesmírných fotografií, z nichž některé ukázal na přednášce, ukazujících útvary inteligentního původu pořízené lodí Apollo na cestě k Měsíci a další v prstenci Jupitera, o němž řekl: „Tento objekt zde, větší než náš Měsíc, umělý, se pohybuje okolo Jupitera spolu s prstencem.“

Obrazek

 

,,Bob Dean stejně jako další z přednášejících potvrdil, že kromě oficiálního vesmírného programu existuje skutečný, tajný vesmírný projekt, v jehož rámci byla prozkoumána celá sluneční soustava a založeny základny na Měsíci a Marsu. Separátní vesmírný program funguje více jak 30 let a podle Deana do něj teče 1,7 bilionů (=1700 miliard) dolarů ročně, které se ztratí z rozpočtu ministerstva obrany. „Máme technologické možnosti daleko za tím, co si dovedeme představit.“ Tajná vláda má k dispozici technologie létajících talířů, což Dean vyjádřil, když odlehčeně řekl, že „můžeme odvézt ET-ho zpátky domů."

Obrazek

 

Poslední část byla velmi dojemná, když Bob Dean nakonec pohovořil o budoucnosti lidstva:

„Jsme součástí vesmíru plného inteligentního života,“ „máme rodinu, která nám pomáhá a pomáhá nám již dlouhou dobu. Procházíme transformací.“

„Naše budoucnost je ve hvězdách.“

„Lidstvo mělo a má úzké vztahy s některými úžasně vyvinutými vesmírnými civilizacemi. Tyto vztahy tu byly tisíce let a tato pravda se nyní ukazuje a lidé nejsou připraveni přijmout a čelit této šokující skutečnosti. Ale ať jsme nebo nejsme připraveni, pravda se ukáže a nic už nebude stejné jako dříve.“

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO