Jdi na obsah Jdi na menu
 


KNIHA:Inteligence propojená v síti - Dr.Steven Gree - Kontakt a odhalení - Zajímavý brouk - Mimozemšťané nad námi

8. 12. 2009

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Skupinové vědomí, genetika, gravitace – tato tři témata představují autoři v dosud neznámých souvislostech. Jak ukazují, dere se lidské skupinové vědomí po staletí dlouhé latentní fázi znovu mocně na povrch. Ukazuje se jako integrální součást otevřené sítě vědomí ve vesmíru, podobně jako dnešní internet. Spojují se v něm nejrůznější formy vědomí přes nově objevenou hyperkomnikaci a mohou si – vědomě nebo nevědomě – vzájemně vyměňovat informace. V této souvislostí stojí také sporné „UFO únosy“. Autorům se povedlo nejen totálně nově přehodnotit tento podivný fenomén, ale vyvinuli zcela novou metodu zpracování těchto zážitků, kterou poprvé představují v této knize. Systémem odesílání a přijímání hyperkomunikace je naše dědičná substance, DNA, která je ve skutečnosti jakousi anténou, jak dokazují nejnovější badatelské výsledky. Hlavní roli při této „inteligenci propojené v síti“ hraje gravitace, ona nejtajemnější síla vesmíru, jež není tak stabilní, jak se dlouho zdálo. Nestability gravitace mohou způsobovat podivné věci: nechat auta a lahve valit se samy od sebe do kopce vzhůru, simulovat UFO, nechat spadnout letadla, vzniknout tornáda nebo ovlivňovat kurzy na burze. Při pokusech o vysvětlení těchto podivných jevů narazili autoři mimo jiné na stopy, které vedou až k tajným archivům Vatikánu a k procesu s Galileem Galileim. Argumenty knihy jsou podloženy aktuálními vědeckými výsledky, autentickými protokoly z hypnotických sezení z vlastní praxe autorů a také výpověďmi současných předních osobností Stephena Hawkinga a Edwarda Wittena."

,,Dr. Steven Greer, M.D. – Kontakt a odhalení: konečná sekvence"

 

Obrazek

„Nyní jsme v období dějin, kdy jeden cyklus končí a další cyklus začíná."

 ,,Steven Greer byl celebritou summitu. Téměř neustále byl obklopen lidmi, novináři, nebo ochrankou, takže bylo těžké ho vůbec zahlédnout. Ze všech přednášejících bylo jeho vyjádření k současné situaci nejvíce očekáváno a jako ředitel nejvlivnějšího projektu – Projektu Disclosure, a také CSETI a projektu Orion, přinesl nejzajímavější a velmi aktuální informace. Sám o sobě někdy žertem říká, že je „jen obyčejný vesnický doktor“, ale skutečnost je taková, že od 90. let poskytuje poradenství prezidentům USA a ředitelům CIA a dalších významných institucí a vlivným lidem ohledně kontaktů s vesmírnými civilizacemi a koordinuje s významnými státníky mnoha zemí kroky k odhalování těchto záležitostí veřejnosti, a je tedy nejvlivnějším člověkem v tomto oboru."

 

Obrazek

,,Dříve poskytoval poradenství prezidentu Billu Clintonovi a jeho manželce Hillary a z iniciativy Laurence Rockefellera mělo s pomocí S.Greera vzniknout prosazení úplného odtajnění, ale tyto snahy byly potlačeny nejvyššími místy, nad kterými zjevně ani prezident USA nemá moc. Bushova éra byla nepřípustná jakékoliv otevřenosti veřejnosti a odtajňování nemohlo proběhnout. Nyní za vlády Baracka Obamy vzhledem k jeho příslibu otevřenosti a transparentnosti se nynější doba zdá nejvíce vhodná k provedení tohoto zásadního kroku a současný prezident se tak tímto může navždy zapsat do historie."

 

Obrazek

,,Informace ohledně mimozemské otázky byly zadržovány bezmála 60 let a během té doby se vytvořila malá kompaktní a zcela utajená skupina osob, která jediná znala pravdu a disponovala skutečnými informacemi a technologiemi a sama určovala, kdo a jakou část pravdy se dozví. Mnoha prezidentům byl v minulosti odmítnut přístup k těmto citlivým datům včetně Clintona. „Je zde stínová/šedá vláda“ říká Steven, s vlastním černým rozpočtem na tajné nelegální projekty."

 

Obrazek

,,Přitom jsou zadržovány užitečné technologie, které by změnily náš svět. „Máme technologie k cestování rychlostí větší než světlo“ a více než to: „Není nic ve sci-fi, co nebylo vyrobeno ve společnosti Lockheed,“ říkal napůl žertem. „Konec utajování, konec ropy, konec otrokářství, konec s válkami.“

 

Obrazek

,,V následné debatě bylo na Stevena mnoho otázek týkajících se kontaktů s vesmírnými lidmi. Společně se svým projektem CSETI ustanovil protokoly pro uskutečňování kontaktu pomocí rozšířeného vědomí a spirituality a pravidelně pořádá kurzy, kde za asistence zájemci navazují telepatickou komunikaci s mimozemskými bytostmi. Tyto kurzy bývají v horách daleko od civilizace a bývají tam pozorována světla a různé nadpřirozené jevy. Výcvik trvá sedm dní."

,,Klíčem k osobní komunikaci je rozšířené vědomí a dobrou pomůckou tzv. lucidní snění. S.Greer doporučuje cvičit se v meditaci. Dále je potřeba osvojit si schopnost remote viewing-dálkového nazírání a zaměřit se na vesmírné plavidlo, napojit se na osoby uvnitř a důležité je po navázání spojení ukázat telepaticky místo na Zemi, kde se nacházíte."

 

Obrazek

,,S.Greer mluvil o 9 lodích vesmírných bytostí, které byly sestřeleny a byla z nich získána těla. První dvě byly sestřeleny v roce 1947 skalární zbraní (nikoli obyčejným radarem), který byl na ně namířen a způsobil, že se srazily a zřítily se na zem. Stalo se to u městečka jménem Roswell a druhé plavidlo se zřítilo u vesnice Socorro."

,,Dále Steven Greer překvapil obecenstvo tvrzením, že nejsou žádní „zlí“ ETs. Známé malé šedivé bytosti s velkýma černýma očima jsou podle Greera člověkem stvořené umělé bytosti, nikoliv skutečné bytosti z vesmíru. Celá záležitost týkající se únosů a strašení lidí je jeden velký podvod, skuteční vesmírní lidé nemají nepřátelské záměry, všechny negativně jednající stvoření jsou ze Země vytvořené tajnou vládou."

 

Obrazek

,,Tajná vláda simuluje mimozemské události, aby vzbudila strach a nakonec dala podnět ke galaktické válce. Antigravitační společně s psychotronickými zbraněmi a naprogramovanými roboty jsou součástí psychologické války, velmi velkého plánu, který má vytvořit dojem, že ETs jsou nebezpeční „krvežízniví pojídači lidského masa.“ Tento plán má vytvořit dostatečnou hladinu strachu pro zažehnutí konfliktu předstíraným útokem a vytvořit tak podmínky pro Nový světový řád, tedy svět sjednocený pod totalistickým státním zřízením podobným Orwellově nebo Huxleyho vizi ovládaného nepočetnou elitou. To jsou velmi závažné zprávy, ke kterým Steven dodává: „už nemůžeme být pasivní ke všem těmto výzvám, už nemáme mnoho času; je to na nás a nic nás teď nemůže zastavit.“

www.disclosureproject.org

www.theorionproject.org

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU

KNIHA

,,Přečtěte si velkolepou knihu o pravdě pravd, která nám byla zatajována během celého minulého století až do dnešních dnů. Poznáte tak, a dáte za pravdu člověku, který rozpoutal svým posláním mnohonásobnou a vyjímečnou bouři, která nese sebou světové otázky, které se týkají nejenom nás lidí, ale také celé naši zeměkoule a sahá hluboko do vesmíru. Přečetla jsem si tuto knihu s velkým nadšením a srdečně Vám ji všem doporučuji."- Ludmilka

Tato kniha Stevena Greera s názvem

,,UTAJOVANÁ PRAVDA -

ZAPOVĚZENÉ POZNÁNÍ"

Cena 279,- Kč

Obrazek

Rok vydání 2008

Vazba Brožovaná

Počet stránek 407

Fenomén UFO - aktivity mimozemšťanů na naší planetě

Utajovaná pravda - zapovězené poznání

Je naprosto ojedinělé dílo, které do hloubky rozkrývá fenomén UFO a aktivitu mimozemšťanů na naší planetě - největší tajemství moderní doby. Teprve po přečtení této knihy si uvědomíte mnohé souvislosti aktuálního dění ve světě.

 - Jaké jsou technologie týkající se nových energií budoucí civilizace, ve které již nebude znečišťování životního prostředí, chudoba a války ?

 - Kde je bod, v němž se střetávají Mysl, Prostor, Čas a Hmota - a jak jej lze technologicky využít ?

 - Co jsem zjistil a zažil, když jsem se setkával s hlavami států, šéfy CIA, miliardáři a tajnými agenty, kteří jsou dnes zoufalí z toho, že musejí stále zachovávat mlčení.

 - Kdo operuje s touto utajovanou pravdou a zapovězeným poznáním - a hlavně především proč ?

 Steven Greer je duchovní bojovník s vysokým kreditem, který se staví do opačné role než ty síly, jež se samy označují za "Spojené státy". Tito lidé jsou v podstatě kriminálníci. Měli by být postaveni před soud, a to z mnoha důvodů, které jsou zřejmé nám všem, kdo pozorujem pád amerického impéria.

 Tato kniha může být tím nejdůležitějším, co jste kdy četli. Je v ní plno transcendentních pravd. Je to volání po akci, která přinese změnu paradigmatu - z pozemské tyranie v pokojnou, udržitelnou a vesmírnou komunitu.

 ( Z úvodu kosmonauta lodi Apollo dr. Briana O´Learyho )

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Zde uvádím  www. stránky, kde naleznete informace :

disclosureproject.org
theorionproject.org
cseti.org
exopolitics.com
exopolitika.cz

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Pozorování UFO:

,,Co je na tom pravdivého ?"

,,Existuje inteligentní mimozemský život ?"

Obrazek

Otázka, jestli jsme ve vesmíru sami, se objevuje tím častěji, čím více víme o nekonečnosti vesmíru. A zdá se být vysoce pravděpodobné, že „tam někde“ existuje život, dokonce život lidský.

 

Ale může to být skutečně pravda, že Zemi navštěvují mimozemšťané v „neidentifikovaných létajících předmětech?“ Zveřejňování článků na podobné téma se stalo v poslední době hlavním tématem většiny medií.

 

Ale co za tím stojí ?

Pouhé dráždění nervů - nebo něco víc ?

 

Existují inteligentní mimozemští tvorové, kteří naši Zemi, možná už dlouho, navštěvují ve svých létajících korábech ? Kdo by si chtěl tuto otázku vědecky objasnit, narazil by brzy na problém. Zkusme spolu počítat: Existuje 100 miliard galaxií, každá se skládá ze 100 miliard Sluncí – a když jen kolem každého miliontého Slunce krouží obyvatelná planeta, znamenalo by to 10 biliard potenciálních míst vhodných pro život. A navíc jsou ve vesmíru objevovány stále nové planety.

 

Ale vzdálenosti ve vesmíru jsou tak velké a nepřekonatelné, že každý kontakt mezi živými bytostmi je extremně nepravděpodobný, ne-li zcela nemožný. Na základě této úvahy jsou lidé, kteří i přesto věří v návštěvu UFO, pokládáni, stejně jako dříve, přinejmenším za podivíny.

 

Naopak lidé, kteří věří v UFO, smetají vědecké výpočty pravděpodobnosti ze stolu: Mohl by přece existovat inteligentní život, který je mnohem vyvinutější než my a který vládne takovými technickými možnostmi, o kterých se nám ani nesnilo. Především ale poukazují na četná pozorování neznámých létajících předmětů, které byly viděny po celém světě už od roku 1940 (viz. Článek na toto téma „Das UFO – Phaenomen“ v časopisu GralsWelt 8/1998).

 

Kde je pravda ?

Otevřeně: Zprávy o spatření UFO – bylo jich dokumentováno přes 100 000 – můžeme lehce odbýt jako „pochybné“: Fotografie a filmy se dají zfalšovat a určitě se mnohý novinář dobře baví tím, že může ostatní podvést snímky plnými triků a obratných podfuků.

 

Kromě toho musíme také vzít v úvahu, že i spirituální prožitky by mohly být snadno chybně interpretovány jako kontakty s mimozemšťany – pokud se dotyčný člověk takovými myšlenkami zabývá. Pojmy jako „nadpřirozený“ a „mimozemský“ jsou ve vědomí lidí sotva přesně rozlišovány.

 

Na druhé straně existují údaje o pozorování UFO, které nemůžeme tak lehce odbýt. Např. Edgar Mitchell, bývalý kosmonaut NASA, který se v r.1971 účastnil měsíční mise Apollo 14, je přesvědčen o tom, že mimozemský život existuje a že nás jiné inteligentní bytosti navštíví. „Podle mého názoru musíme být připraveni a vycházet z toho, co se tam 'venku' skutečně odehrává“, uveřejnil krátce na jedné konferenci, kterou pořádala „Iniciativa pro ekopolitiku“ ve Washingtonu.

 

Mitchell vyrůstal v Roswellu v Novém Mexiku, v místě, které bylo známé díky údajnému ztroskotání UFO v r.1947. Tehdy byli obyvatelé městečka, stejně jako bývalý kosmonaut, přinuceni vojenskými složkami o tomto zážitku pomlčet.

 

Od 1.června 2007 existuje také v Německu „Iniciativa pro exopolitiku“, podle vlastní definice „skupina lidí, jejímž cílem je odstranit utajování informací o přítomnosti mimozemšťanů na Zemi“.

 

Pozorováni UFO Něco, ať to bylo cokoliv, patrně zastíráno bylo, neboť jednotlivé státy, jako Velká Británie, Mexiko, Kanada a Dánsko začaly postupně zveřejňovat dokumenty, týkající se této problematiky. Jadrných slov na toto téma byla zveřejněná celá řada. Např. Paul Hellyer, bývalý kanadský vicepremiér a ministr obrany, vyzval americký lid, aby se postavil na odpor proti klamnému držení tajemství armádou a tajnými službami.

 

A dr. Steven Geer, který se po kontaktech úředníků armády a vlády vzdal svého povolání lékaře první pomoci, aby mohl zveřejnit své přesvědčení, že „naše vlády už desítky let vědí o existenci mimozemšťanů“, pracuje intenzivně na navázání „kontaktu s mimozemskými civilizacemi“. V jednom tiskovém vydání poukazoval na rozhovory se zástupci vlád mnoha zemí na toto téma: „Průlom“ je v dohlednu! Smíme doufat…

 

Pseudoreligiozní spekulativní nápady o spasení jsou rozsáhlejší, neboť zprávy medií na toto téma jsou čistě neutrální a věcné.

 

Obrazek

Proč ?

Snad proto, že se od objevení první planety podobné Zemi ve vesmíru (od Země vzdálené 20 světelných let) zdá být existence inteligentního mimozemského života bližší, snad také jednoduše proto, že už pomalu začínáme mít dost těch nekonečných spekulací a chceme vědět, jak se věci skutečně mají.

 

Dokonce katolická církev signalizuje otevřenost: „Katolická víra je s možnou existencí mimozemšťanů slučitelná“, citují noviny „L´Osservatore Romano“ José Gabriela Funese, astronoma ve Vatikánu.

 

Jsou všechny tyto názory znaky doby ?

Znaky nového, otevřeného světa? 

Světa, ve kterém dojde ke skutečným kontaktům s mimozemskou civilizací ?

 

Podle mého názoru musíme s takovými myšlenkami zacházet velmi opatrně, neboť bychom mohli lehce sklouznout do spekulací. Mohli bychom dokonce přijmout pseudoreligiozní názor, který nemá daleko ke klamnému závěru, že spasení lidstva neproběhne díky jeho vnitřnímu obratu, ale (i) díky příchodu mimozemšťanů.

Werner Huemer

 uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

,,Zajímavý brouk"

,,Velice mě zaujal článek s názvem „Nebeský brouk s Hitlerovým jménem“. Tento brouk žije snad pouze ve slovinských jeskyních. U brouka jsem si všiml na obrázku jedné podivné zvláštnosti. Jeho hlavička nápadně připomíná hlavu ufouna s mandlovýma očima. Zajímavé je i samotné obrácené srdíčko na vrchní straně hlavy. Připomíná srdčité hlavy podivných podivných mimozemských bytostí, které byly nalezeny v Americe. Píše o tom Erich von Däniken v jedné své knize. Byl snad tento tajemný a vzácný brouk k tomuto účelu stvořen záměrně? Osobně bych mu dal přezdívku ufobrouk."

Jaroslav z Lupenice - Spirit

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Mimozemštané nad námi"

,,Chtěl bych vás seznámit s několika oblíbenými kategoriemi mého badatelského pozorování identifikovaných létajících objektů (IFO - Identified Flying Objects). Nejprve je však zapotřebí vysvětlit několikdůležitých věcí."

Za prvé: Každá oblast planety Země je rozdělena na stejnoměrné oblasti, což si můžeme představit jako rybářskou síť okolo celé naší planety. Každý díl této sítě má na starost standardní letka, kterou tvoří jeden disk s posádkou, jež funguje jako řídící a monitorovací jednotka, obvykle polovojenská, ale i vědecky zaměřená, dále automatické lodě s bezpilotními moduly s biometrickými sondami (například koule, tyče, šipky a jiné tvary) a bio-roboti. Za druhé: Disk s posádkou nikdy neopouští orbitu (pouze výjimečně). Mimo orbitu pracují automatické lodě s bezpilotními moduly a sondami. Počtu polí v síti odpovídá počet letek, takže je jejich počet velmi vysoký! Musím vás ujistit, že na Zemi skutečné mimozemšťany nepotkáte. Zdejší klima jim nesvědčí, nemohou zde řádně dýchat a vždy onemocní nejrůznějšími respiračními chorobami z našich exhalací a smogu z automobilů a továren. Proto sem raději nelétají a chtějí-li vystoupit ven z lodi, pak jedině ve skafandru a nebo v silné vrstvě antibakteriálního gelu. Naše prostředí je nepříjemné a nepohodlné i pro lidi z vyšších světů. Bio-robot je velmi úsporný a je v některých ohledech díky naprogramování inteligentnější než člověk! To znamená, že v našem prostředí se pohybují pouze stroje, ovšem flexibilnější a chytřejší než samotní lidé. Osobní kontakt s člověkem je vždy plánovaný dlouho dopředu a bývá zásadně realizován na dopravních lodích Galaktické aliance. Nejedná se tedy o únosy. Únosy se již nepraktikují, dnes se již nepoužívá k odběru vzorků tzv. uzavřený systém, ale technologie mimozemšťanů jsou neustále ve vývoji. Staré metody výzkumu používají pouze prastaré rasy bez duchovního vývoje s úplně jinými zájmy (zneužívání surovinových zdrojů atp.). Jsou to rasy, které se na Zemi zkontaktovaly s některými vládami počátkem 50. let a výměnou za různé technologie získaly možnosti svého výzkumu na Zemi. Na Zemi operují lodě ve vysokém množství, a to již po nečekaně dlouhou dobu - posádky se zde střídají generaci za generací od starověku až po současnost. Takový je plán Stvořitele, mám-li to nějak pojmenovat. Má pozorování a vaše pochyby jsou také součástí onoho původního plánu, který je neustále automaticky obnovován, zanikne až tehdy, nebude-li ho už zapotřebí. Anebo si myslíte že jsme jako lidstvo či jednotlivci již natolik pokročili ve svém vývoji, že bychom se bez tohoto plánu obešli? Ano, jistě by to bylo možné, ale museli bychom se urychleně osvobodit od nadvlády lidí s velmi nízkou vibrací a vzít svůj osud skutečně do svých rukou tím, že si zvolíme své zástupce mluvící srdcem, kteří by zastupovali skutečné lidi, nikoli zájmy a zákony či spekulativní rozum obchodníků prahnoucích po moci. S tím je zapotřebí něco udělat, to je téma naší budoucnosti.

Čtenář Radek - Spirit

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO