Jdi na obsah Jdi na menu
 


KNIHY - Arkturiáni - Matrix Božský zdroj - Matrix jako příležitost - Hluboká pravda

26. 7. 2016

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Arkturiáni - Tom Kenyon, Judi Sion

,,Arkturiáni jsou již od dávných dob strážcové a ochránci lidstva. Odkud pocházejí, jaké úkoly převzali a jak nás podporují – o tom zde vypráví osm z nich. Je mezi nimi lékař, vědec, ákášický knihovník, válečník, mistr meditace, též Sanat Kumara, Ješua ben Josef a Marie Magdalena. Mluví ze své perspektivy o skutečnostech, s nimiž se potýkají a o způsobech pomoci lidstvu. Díky skvělým komunikačním a interpretačním schopnostem Toma Kenyona dostaly tyto zprávy písemnou formu. Arkturiáni jsou výjimečné, odvážné a velmi rozvinuté bytosti. Součástí knihy je CD s arkturiánskými zvukovými kódy, jež obsahuje dvě zvukové meditace: První se jmenuje Nakura. Usnadňuje meditaci, která je úžasným, jemným a snadným nástrojem ke zkoumání jiných dimenzí, vstupem přes „kura“, což znamená přes bránu k věčnosti. Druhá meditace je Arkturiánská regeneze. Přibližuje posluchači kolísání světla v arkturiánské Komoře regeneze, což je komora znovuzrození na arkturiánské vesmírné lodi. Při této kontemplaci můžete procítit, jak vibrace zvukových vzorců Komory regeneze resonují celým vaším tělem. Tyto reakce jsou biologické odpovědi na světelnou infuzi, jíž se vám poslechem dostává. Tom Kenyon je průkopníkem v práci s hlasem a zvukem. Svůj hlas s rozpětím téměř čtyř oktáv a skladatelské dovednosti využívá ke změnám stavů mozku a přeměně vědomí. Více než patnáct let působí jako psychoterapeut v oblasti výzkumu mozku. Má nezvyklou schopnost „naladit“ svůj mozek na jakoukoliv frekvenci, což mu usnadňuje komunikaci s bytostmi jiných dimenzí."

MATRIX - Božský zdroj - Braden Gregg

,,Kvantová teorie potvrzuje šokující praxi – naše myšlenky mají moc změnit svět!Průkopník kvantové teorie, Max Planck, kdysi šokoval celý svět tvrzením, že existuje jakýsi zdroj, v němž se rodí úplně vše, co tvoří náš svět.Autor této knihy pátral více než dvacet let po prastarých znalostech a nacházel tajemství onoho Božského zdroje zašifrované v posvátných spisech z odlehlých egyptských, peruánských či tibetských klášterů a v zapomenutých textech. A co je nejpřekvapivější - současná věda jejich odkaz potvrzuje!Kniha, kterou máte před sebou, boří mnohé zavedené názory. Seznámí nás s dvaceti klíči vědomého tvoření, s jejichž pomocí lze proměnit zázraky imaginace v životní realitu. Srozumitelně podanými vědeckými poznatky a vylíčením skutečných lidských příběhů nás dovede k přesvědčení, že to jediné, co nás omezuje, je jen a jen naše mysl.Staňme se tedy vědci ve své soukromé laboratoři a stvořiteli svého vlastního vzrušujícího světa."

Matrix jako příležitost - Kniha osobního rozvoje - Spilko Karel

,,Matrix jako příležitost je kniha osobního rozvoje člověka v každodenním životě, která dává odpověď na to, proč jsme tady a ukazuje srozumitelnou a praktickou cestu za štěstím a vytvářením své vlastní reality.Seznámíte se s pohledem na fyzický svět, jako ideální prostředí pro šťastný a naplněný život.Touto knížkou můžete položit základy svého nového života a provést všechny změny, po kterých toužíte. Změníte své vztahy, svůj pohled na život a stanete se vykonavatelé své vlastní reality. Tvořit svůj život podle svých představ je naše právo i vrozená schopnost. Využijte tohoto práva a váš život bude přesně takový, jaký si představujete. Jakmile porozumíte, jak jednoduše funguje náš Vesmír, a proč ještě nemáte to, co chcete, budete se divit, proč jste tak dlouho hledali.Buďte tam, kde chcete být!"

Hluboká pravda - Braden Gregg

,,Stojíme na prahu největší světové změny a je jen na nás, jak se s ní dokážeme vyrovnat. Oživení vzpomínek na původ, minulost, úděl a osud lidstva.Téměř každý z nás cítí, že se světem není všechno v pořádku a že by se s tím něco mělo udělat. A to dřív, než se zničíme v krvavých konfliktech a vydrancujeme veškeré bohatství naší planety. Dokud ale neporozumíme tomu, co a proč je špatně, nedokážeme se tomu ani postavit. Pro odpovědi musíme ovšem hluboko do minulosti, daleko před zmapovanou historii, kde nás čekají ohromující zjištění. Napadlo vás někdy, že civilizace je mnohem starší, než se nám předkládá ve školách? Nebo že válčení není lidstvu tak vlastní, jak se domníváme? Gregga Bradena ano, a protože je to vědec a žádný fantasta, vyplatí se mu naslouchat.Zdá se, že historie se v obrovských cyklech opakuje a že právě teď se ke konci jednoho takového „světového věku“ rychle blížíme."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Komunikace s mimozemštanem EBE. Sestry Ivana a Ilona Podhrázské komunikují s vyspělou civilizací EBE z 12 dimenze, pomocí spiritistické metody. Ivana je médium a Ilona to zapisuje. Komunikace trvá od r. 1993"

Naleznete na YOUTUBE:

Zadejte:

https://www.youtube.com/watch?v=RWX9voUMSTQ

,,Holografický vesmír"

Zadejte:

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=_H0mPzBtbjE

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO