Jdi na obsah Jdi na menu
 


SIRIUS - Steven Greer a KNIHY k přečtení od Ericha von Danikena

30. 11. 2013

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Sirius je celovečerní dokument, který vznik díky Dr. Stevenovi Greerovi - lékaři, který se stal hledačem pravdy ohledně UFO."

http://www.suenee.cz/wp-content/uploads/2013/07/Steven-Greer.jpg

,,Dokument se snaží odhalit přísně tajné informace o utajovaných zdrojích energie a pohoných technikách. Dále dokument odhaluje, že Země byla navštěvována návštěvníky z mimozemských civilizací, kteří se mohou šířit v prostoru prostřednictvím jiných dimenzích rychleji, než rychlost světla. Používají energetické systémy pohonu, které nás mohou přivést do nové éry. Lidé také vyvinuli tyto systémy, ale ty jsou v moci lidí, kteří si přejí, aby nás udržely na milost a nemilost fosilních paliv. Výzkumný projekt snaží zveřejnit fakta o UFO, mimozemské inteligenci, a utajovaných pokročilích zdrojích energie."

Zadejte:

https://www.youtube.com/watch?v=Dq-MVt0dy_M

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Co jsem tajil desítky let - Neobyčejné výpovědi očitých svědků a zasvěcených osob

Jak je možné, že Erich von Däniken během desítek let svého působení nikdy nezapochyboval o svých teoriích a nalezených důkazech? Ani o tom, že obyvatelé z jiných planet byli už od pravěku ve styku s pozemšťany, pozorovali je a i dnes nás pozorují.
 

  • Jak mohl Däniken desítky let neochvějně tvrdit, že UFO-fenomény jsou reálné a že mnoho z nás bylo mimozemšťany uneseno?
  • Jak to, že Däniken tak tvrdě kritizuje oficiální archeologii i církve a neohroženě vzdoruje posměškům i nenávisti?


Autorova odpověď na tyto otázky je zcela jednoznačná: Protože jsem mluvil s lidmi, kteří moje teorie potvrdili, protože UFO viděli anebo byli mimozemšťany sami uneseni… A i proto, že mu zasvěcení lidé svěřili přísně střežená tajemství, například kosmonaut E. D. Mitchell, jenž přistál s kosmickou lodí Apollo 14 na Měsíci.

Touto knihou uzavírá autor pětidílnou epopej, jejíž předchozí díly tvoří
Pozdravy z doby kamenné (1), Omyly v zemi Mayů (2), Tajemný dávnověk Středomoří (3) a Nemožné skutečnosti (4).

Pozdravy z doby kamenné - Däniken Erich von

V tomto vrcholném díle představuje proslulý autor svůj jedinečný archiv a nabízí čtenářům 195 fotodokumentů o aktivitách mimozemských návštěvníků, kteří v době kamenné navštívili naši zemi. Dänikenovy teze jsou v tomto podání právě tak nezpochybnitelné, jako fascinující. Jací byli oni návštěvníci a s jakými úmysly zanechali na zemi tak hodnověrné a důkladné stopy? Autorem pořízené snímky hovoří samy za sebe. Kdo rozestavěl po celé Zemi málem identické mnohatunové skalní monolity? Kdo je v pravěku přemísťoval tak lehce jako na nitce? Kdo dokáže vyvrátit autorovo klíčové tvrzení o tom, že jsou to pozdravy mimozemských bohů zanechaných u nás v době kamenné? „Doba kamenná proběhla jinak, než jak jsme se učili,“ říká autor a táže se, jak tehdejší lidé bez technických znalostí a prostředků vybudovali například obrovské areály sloužící k měření času nebo k astronomickým účelům. Kdo po sobě zanechal kultovní stavby táhnoucí se stovky kilometrů daleko, přes hory a doly a bez sebemenší odchylky? K čemu měly sloužit? Kdo jejich stavbu nařídil?Tento poslední svazek nabízí naprosto mimořádný a nesouměřitelný pohled na dílo Ericha von Dänikena. Každý jednotlivý snímek vypráví o podivuhodné události. A společně s důsledným autorský komentářem probudí v každém z nás jistotu - ony kosmické pozdravy z doby kamenné jsou nevyvratitelnou skutečností!

Omyly v zemi Mayů

V odborné literatuře o Mayích se to jen hemží nesrozumitelnými pojmy: Co například znamená dvouhlavý had? Nebo čtyřrozměrná příšera, kvadratický dračí nos, anebo drak s tupým nosem? V obdobných pojmech zdaleka nesmíme dešifrovat jen to, co nám ve škole vtloukli do hlayy, tvrdí Erich von Däniken. Polemizuje s nevěrohodnou interpretací uvedených pojmů a přisuzuje jim podstatně věrohodnější obsah. Dokládá, že antické civilizace uctívaly rozličné bohy. Jenže o jaké šlo bohy? Jednalo se výhradně o vládce přírody, takzvané bohy pohanské, jak tvrdí archeologové? Autor takové názory odmítá, neboť bozi se povětšinou představovali jako brilantní učitelé. Pohanští bozi by rozhodně pozemšťanům nepředávali poznatky o kosmu, o běhu planet, o sluneční soustavě či astronomické kalendáře. Kdo tedy byli tito bozi disponující vědeckými poznatky?

V deštném pralese Guatemaly našli archeologové patnáct kamenných destiček s mayskými nápisy. Podařilo se rozluštit tento nápis: Toto zde zanechali vládci nebeské rodiny. Jaké nebeské rodiny? Odkud dostali lidé z doby kamenné přesné informace o sluneční soustavě nebo o vzdáleném Plutu? Že to vskutku věděli, dokazuje gigantické město pyramid Teotihuacan v Mexiku, jenž svou architekurou kopíruje podobu sluneční soustavy. Pročpak asi oni bozi, jejichž podoba je vtesána do kamenů, nosili kosmonautické přílby, dýchací přístroje a pouzdra s klávesnicemi? Publikace obsahuje 202 barevných fotografií, jež ohromí i nejzarytější skeptiky.

Tajemný dávnověk Středomoří - Erich von Däniken

Žijeme ve společnosti rozumu, avšak věda okázale přehlíží původ podivuhodných staveb, které vznikly ještě v předhistorické éře. Čí mistrovská ruka je stvořila? Kdo před tisíciletími vztyčil egyptské pyramidy a odkud jejich tvůrce přišel? Kdo dávno před počátkem historie provedl přesnou topografii a měření zeměkoule? Kdo rozmístil v Evropě stovky kamenných kvadrátů a trojúhelníků v přesně vymezených vzdálenostech? Jsme snad pohrobci neznámých stavitelů, anebo spíše potomci „zvířat“ globální zoologické zahrady, kterou pro ně neznámý chovatel rozparceloval na čtvercové sektory? K čemu by jinak pokrýval značnou část Evropy přesně vystavěný kamenný plot? Kam neznámí topografové a stavitelé zmizeli? Klasická archeoelologie na obdobné otázky nejen neodpovídá, naopak kamenné otazníky okázale zatajuje. Stáváme se spoluviníky, anebo obětmi falešné interpretace dějin? Publikace Tajné dějiny středomoří je už třetím svazkem pětidílného projektu, který se zabývá předvěkými dějinami.

Nemožné skutečnosti - Z Jižní Ameriky i odjinud - Däniken Erich von

Uběhly desítky let od vydání první autorovy publikace, která v milionech výtiscích obletěla svět a vzbudila nebývalou senzaci: Vzpomínky na budoucnost. Co se od té doby změnilo? Byly snad ony záhadné stavitelské zázraky vysvětleny a jejich tajemství rozluštěna? Nalezli pro ně vědci a klasická archeologie přesvědčivá vysvětlení?
Erich von Däniken odpovídá jednoznačně:„Ne! Žádná záhada nebyla rozluštěna. Naopak! Nové a senzační archeologické nálezy nastolily nové a mnohdy ještě palčivější otázky!“ EvD zavede čtenáře do záhadných, tajemných i strašidelných míst na celém světě. Představí nové poznatky a doprovodí je dvěmi stovkami fascinujících fotografií.


,,Podlehnete-li jejich sugestivitě, zanoříte se do světa nemožných skutečností. A zatají se vám dech!"

,,Při čtení těchto knih vám přeji mnoho přijatých a pochopených zážitků ze slov velmi známého spisovatele a záhadologa pana Ericha von Danikena." Ludmilka

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO