Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co se děje s tělem po smrti člověka - Mágův duch - Místo posledního odpočinku

25. 11. 2015

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Poslední okamžiky našeho pozemského života a aktivity duše a vědomí, které následují. Informace potřebné pro lehký přechod do vyšších světů. - Zpracováno podle poselství netělesných duchovních učitelů, konkrétně knihy „Odkud jsem přišel, proč žiji na Zemi a kam se vracím“, knihy „Život v astrálních sférách“, „Jak vypadá moje vlast“ a „Rozhovorů se životem“ číslo 76, kapitoly Hardus o životě v nadzemských sférách."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Co se děje s tělem po smrti člověka"

,,Konečně máme v rukou neochvějné důkazy, že smrtí všechno nekončí. Mnohé tělesné funkce v našem těle pokračují i ​​dávno poté, co vás oficiálně prohlásí za mrtvého. Máte tak kousek morbidní jistoty, že zatím, co vás příbuzenstvo už bude oplakávat, vy jste ještě tak docela nehodily flintu do žita."

 

Vlasy a nehty
Mrtvým obvykle vystoupí brada, přestože se ráno čerstvě oholili. Majitelé pohrebníctiev by věděli vyprávět, jak se mrtvola z večera do rána přemění na Hipster. Vlasy a nehty však nerostou tak úplně opravdu. Tělo začíná pomalý proces sušení, voda se vypařuje jako z vypraného prádla. Pokožka se stahuje a tak ze sebe vytlačuje nehty i vlasy.

 

Mozek
Ještě stále si jednoduše ptá své. Po zástavě srdce mozek ještě funguje dál a snaží se spotřebovat zbývající kyslík, dokud nezačne docházet k jeho samodeštrukcii. Proto i bez srdce se dá ještě chvíli přemýšlet. Jaké jsou však poslední myšlenky, už není známo.

 

Svaly

Fungují, ačkoli ne vědomě. Známý Rigor Mortis není kytarista skupiny Marilyn Manson, ale posmrtné ztuhnutí, kdy svaly doslova nelze pohnout. Po pár hodinách ale ztuhnutí povoluje. Z těla se stane tvárná hmota. No av tomto momentě nebožtík zvykne vypustit i výkaly. Procesy v jeho těle startují, ale je to poslední, co svaly ještě dokázali s tělem udělat.

 

Mrtvolné stony 
Ještě před tím, než naše tělo ožije díky mikrobům a rozkladu, nastupuje produkce plynů. Mrtvé tělo je jako kus hověziny ponechané při pokojové teplotě. Okamžitě začne pracovat. Proto se mnoho patologů setkává s děsivými zvuky, které vycházejí z hrdla mrtvoly.

 

Někdy jde o zdání, že si nebožtík ještě naposled odříhnout jako po dobrém obědě. Jindy vychází z mrtvých těl chrapot a hvízdání. Projít se noční a plnou márnicí není taková tichá vychází, jak byste možná čekali. Posmrtný život značí, že nejsme jen kusy neživé tkáně, ale v našem těle kypí život, i když už o tom nevíme.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

,,Duch je ve své podstatě duše člověka."

Obrazek

,,Mágův duch"

,,Všichni si představujeme, že duch je ve své podstatě duše člověka, která se uchová po rozpadu fyzického těla. Duchové mohou vznikat i přičiněním mágů na místech, kde se stalo něco zlého, nebo na hřbitovech či tam, kde se konají podivné obřady nebo kde někdo někoho silně proklel."

,,Takový duch má stejně jako ten klasický mnoho zvláštních pro lidi nepříjemných schopností. Takzvaný ,,mágův duch"je inteligentní a může si dokonce vybrat ke svému útoku člověka jako oběť. Dokáže upíjet životní energii a lékaři jen ztěží příjdou na to, proč napadená osoba onemocněla. Jde ve své podstatě o uměle vytvořené - bytosti - astrální, které tu s námi žijí a pokud je vyvolalo zlo, budou se i zle chovat. Právě z tohoto důvodu by si neměl hrát na mágy nikdo, kdo postatě magii nerozumí, mohlo by se mu to vymstít a obrátit právě proti němu."

 ,,Měli bychom si také dávat pozor na všechno, co vyslovíme. Slovo imaginární totiž může znamenat i smrtelný."     Ludmilka

S týdeníku Spirit

DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

,,Místo posledního odpočinku"

,,Pokud cokoli potřebuji, pokud mě cokoli trápí, vím, kde najdu pomoc. Už pětatřicet let chodívám každý den za těmi, co už tady se mnou nejsou. Povídám si s nimi o tom, co se událo, říkám jim, že je mám ráda a jak se mi stýská. Když něco potřebuji, poprosím je o pomoc a mohu se spolehnout, že mi jákýkoliv problém pomohou vyřešit. Cítím ve svém srdci jejich rady a odpovědi na své otázky, díky nim vím, jak co mám udělat. Je to velký dar nebes a mé prosby se plní. Možná i pro to, že jsou vlastně celkem skromné. Cítím propojení mezi nebem a zemí, moc si toho vážím a děkuji všem tam nahoře."

Libuše P., Fryčovice

 

,,Poslední rozloučení"

,,Nikdy jsem v Boha nevěřila, ale teď věřím, že něco více nad námi a kolem nás přece jen existuje. Pochovala jsem manžela a přesně na den druhý měsíc poté se mi stala zvláštní věc. Usnula jsem, ruce sepjaté jako na modlení. Cosi mě ale uprostřed noci probudilo - jako-by se zachvěla postel. Pocítila jsem objetí - nemohla jsem se ani pohnout. Pak se uvolnilo. Podívala jsem se kolem sebe, ale všude bylo ticho a prázdno. Jen mi padaly slzy. Myslím, že se tak se mnou přišel definitivně rozloučit manžel."

UUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU