Jdi na obsah Jdi na menu
 


Kontakt s druhou stranou - Já jsem odvaděč duší - KNIHY: Dopisy JULIINY a Zprávy z druhého břehu

5. 12. 2015

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

Kontakt s druhou stranou

,,Když člověk zemře, z jeho těla - schránky - vyjde duše - energie, která se nedá změřit žádnými přístroji. Jen někteří intuitivní lidé s jistými myšlenkovými pochody je umí vnímat. Bůh jeho duši otevře "bránu" a ta duše má stoupat nahoru. Ale některým dušičkám se nechce, buď odešly příliš brzy nebo zde zanechali za sebou jakékoliv nevyřešené úkoly."

 

 DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

,,Já jsem odvaděč duší, říká vikář“

 

Obrazek

 ,,Aelwyn Roberts (79 let), býval vikářem. Nyní je v důchodu, ale ještě pracuje jako odvaděč duší. Pomáhá lidem, kteří mají v domech duchy, aby se jich zbavili."

 ,,Já jsem něco jako sociální pracovník pro duše", vysvětluje vikář. ,,Někteří lidé zemřou, ale mají ještě nějaké problémy, a tak neodejdou do jiného světa, ale zůstanou zde jako duchové, aby ho vyřešili. Já nemyslím, že duchové mohou existovat, já vím, že existují."

,,Říká, že se seznámil s tisíce dušemi, které se potulovali mezi tímto světem a oním. Pomáhal jim vyřešit jejich problémy, aby se mohli přestěhovat do svého světa."

 

 Uvádí příklad:

 ,,Každý večer přesně v devět hodin vstal tříletý chlapec z postele a šel dolů po schodech. Když se ho jeho rodiče ptali proč, řekl jim, že viděl starého muže s legrační čepičkou na hlavě sedět na své posteli a ten mu řekl, aby to udělal.

Pro pana Robertse to bylo jednoduché. Přestěhoval chlapcovu postel do jiné části místnosti. Ten duch byl chlapcův pradědeček a ta postel mu na tom místě vadila. Rodina pak už neměla žádné problémy."

 

 ,,80 % duší jsou členové rodiny", říká vikář. Pan Roberts nazývá duše ,,včerejší lidé". Jeho rada je jednoduchá. Je potřeba, abys jim s rozhodností řekl, že mají jít pryč a nechat tě samotného."

 

 ,,Přivtělené duše“

Obrazek

 ,,Přivtělené duše tady zůstávají, protože něco chtějí po člověku, ke kterému se přivtělily, protože se bojí odejít jinam, kde to neznají, mají nějaké problémy.“

 ,,Podle mých zkušeností, ale i podle poznatků jsou problémy přivtělených duší v něčem podobné problému toho, na koho se přivtělili - jeho strachu. Jsou terapeuti, kteří pomáhají poslat přivtělené duše tam, kam patří.“     Ludmilka 

ooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

KNIHA

DOPISY JULIINY - Světlo z onoho světa

William T. Stead

,,Kniha o životu po smrti, která tuto problematiku podává z trochu jiného pohledu, než např. knihy Moodyho. Informace v ní obsažené nebyly tentokrát získány nějakou hypnotickou regresí nebo díky prožitku klinické smrti, ale prostřednictvím tzv. automatického písma."

,,Autor tímto způsobem komunikoval se svou zemřelou přítelkyní o zkušenostech s posmrtnou existencí. Kniha nám dává možnost zamyslet se nad hodnotou spiritismu a podobných praktik. Sám autor zahynul při katastrofě Titanicu, jejíž zkázu i svou vlastní smrt předpověděl již dvacet let před touto událostí."

 OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Existují lidé, kteří nevědí, že jsme duchové žijící v lidském těle, které nám umožňuje žít v této dimenzi. Každý z nás přišel z nějakého místa ve vesmíru. A každý sem přišel proto, aby zde prožil zkušenost mnohdy trvající celou řadu tělesných životů v různých tělech."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

ZPRÁVY Z DRUHÉHO BŘEHU

Gordon Smith

Zprávy z druhého břehu - Gordon Smith

,,Každý, kdo někdy dostal nějakou zprávu ze světa těch, kteří tu s námi již nejsou, vám nejspíš řekne, že to změnilo jeho život. Není snad věc, která by člověka uklidnila více, než dostat zprávu od někoho, koho oplakával a o kom se domníval, že odešel navždy. Dovědět se, že tento člověk žije na „druhém břehu“ a je šťastný, osvobozený od bolesti, viny a lítosti a zároveň v živém kontaktu s tím, co se děje v životě jeho blízkých, je neobyčejná zkušenost. Zejména pokud ji podpoří „důkazy“ – třeba tajemstvími, které znal jen on a jeho nejbližší. Gordon Smith je nejznámější britské médium. Pravidelně vystupuje v televizi a BBC o něm natočilo několik dokumentárních filmů. Tato nová, neobyčejná kniha od Gordona Smithe vás nejen dojme, ale najdete v ní také inspiraci. Gordon Smith nechává ty, kdo přijali jeho zprávy, aby sami popsali své zkušenosti. Mluví o tom, jakým způsobem tyto zprávy lidem přináší, jaký mají na něho vliv a co on si sám myslí o „onom světě“.

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO