Jdi na obsah Jdi na menu
 


VZKAZ ze záhrobí od zpěváka Petra Muka - NEBOŽTÍCI se vracejí - Ve SNU jsem viděla SMRT - Tatínkův VZKAZ z onoho světa

14. 2. 2018

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

,,Vzkaz ze záhrobí od zpěváka Petra Muka"

K hrobu Petra Muka chodí plakat neznámá žena.

,,Věříte na duchy? Po příhodě, která se odehrála deset dní po úmrtí slavného zpěváka Petra Muka, možná budete. Začal snad komunikovat ze záhrobí? Petr Muk byl miláčkem Čechů, přesto před osmi lety, v květnu 2010 ve svých pětačtyřiceti letech, nečekaně zemřel. V pražském bytě ho ráno našla udušeného na podlaze jeho manželka Eva. O deset dní později se ale odehrálo něco podivného... Podivnou událost připomínající komunikaci se zemřelým Mukem prožil jeho kamarád Tomáš Waschinger se ženou. "Měli jsme na schodišti rozvěšené obrázky. Jednou večer Petr o jeden zavadil a shodil ho. Tomáš pak z legrace napsal na zeď: "Tady také jeden visel, ale Petr ho rozbil." Později jsme tam pověsili opravený obrázek a nápis se zakryl," popsala bubeníkova manželka pro Týden. "Deset dní po Petrově smrti jsme čistili klavír, vzpomínali jsme na něj a plakali. Ačkoliv bylo bezvětří, ozvala se najednou strašná rána. A ten opravený obrázek najednou zase ležel rozbitý na zemi. Skoba přitom zůstala pevně ve zdi, ani se nehnula," dodala Waschingerova žena. Co se skutečně odehrálo dodnes nikdo neví. Je to snad důkaz posmrtné existence? Náhoda? Nebo jen zafoukal vítr a obrázek shodil? ..."

Publikováno 6. 2. 2018

Vdova po Mukovi:

,,Ze záhrobí ke mně promlouvá Petr!"

,,Manželka zesnulého zpěváka Petra Muka několik měsíců po jeho smrti cíti mužovu přítomnost."


,,Stále cítim, že Petr je s námi. Kdykoli se potřebuji v něčem zásadním rozhodnout anebo poradit, cítím jeho blízkost. Jakoby mi našeptával, jak se v dané situaci zachovat," pověděla pro iDNES.cz Eva Muková.

,,Vdova po zpěvákovi, uvedla, že středobodem jejího života je výchova dcerky Noemi."
Petr Muk s manželkou a s dcérkou Noemi
,,Petrova přítomnost dceři Noemi samozřejme chybí. Sama ho často cíti. Nedávno se dívala z okna a křičela, že vidí na obláčku tatínka." uvedla.

oooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo

 surpriseNebožtíci se vracejí surprise

,,U Drahoňova Újezda z jedné studánky údajně vycházel celý zástup nebožtíků. Úderem jedné se umrlci v rubáších opět navraceli do záhrobí. Naši předci se tuze báli návratů mrtvých, často na toto téma diskutovali."

,,Na Březových Horách se dodnes traduje strašidelná pověst o půlnoční mši pro zemřelé. Jistý místní varhaník Bartoš byl osloven mužem v černém plášti a klobouku, aby v kostele svatého Vojtěcha zahrál půlnoční mši. Muž souhlasil, ale bylo mu divné, že u oltáře postávají cizí ministranti, také pan farář ještě nepřisel do sakristie. Když mše začala, na kazatelnu vystoupil zemřelý předchůdce březohorského faráře. Varhaník se ulekl, uvědomil si, že i ministranti a věřící sedící v lavicích jsou nebožtíci…"

,,Ze zříceniny hradu Drštka vychází o půlnoci na svátek svatého Jana průvod kostlivců s kropenkami. Nesou kříže a svaté obrazy. Místo, kde původně stával lesní hrádek, se celé otřásá a kolem létají ohnivé koule. Oběšencův duch vycházel ze starého památného buku na Berounsku, poblíž kladenského předměstí zase strašil na dně rokle. Na tzv. Vinckově cestě se sebevrahův duch hlásil vichrem, pískáním, houkáním, stačilo v příhodný okamžik zavolat jeho jméno. U křížku poblíž Huti na Příbramsku se zjevoval zkrvavený trup kočího, kdysi tu opilý spadl z vozu a na místě zahynul."

,,Strach z návratu zemřelých byl značný a lidé se bránili různým způsobem. Například připravovali umrlčí směsi, lektvary z mlíčí, jitrocelu, řebříčku, bodláčí a šípku. Rostliny se prý nasekaly na prkně z použité rakve a sušily na mírném slunci. Touto směsí se pak vysypávaly ochranné kruhy kolem domů a chlévů. Ale raději nic podobného nezkoušejte."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

crying,,Ve snu jsem viděla SMRT!"crying

„Opakovaně se mi zdálo o tom, že jsem umřela, brala jsem to jako varování a oběhala si preventivně všechny doktory. Ti ale nic nenašli. Tak teď nevím, co si myslet…“

Hanka F. střední Čechy

,,Až na výjimky mívají sny o smrti spíše symbolický význam a věřte, že nemusejí být nutně předzvěstí zlých událostí. Snáře ve výkladu nejsou jednotné."

Smrt ve snu:

+ Naznačuje ukončení jedné životní etapy.

+Varuje, že se příliš rozdáváte pro druhé.

+ Může být varováním před nebezpečím, vybízí k opatrnosti.
+ Býti mrtev značí smutné zážitky. 

+ Vidět smrt věští bídu a nouzi nebo bankrot, pro nemocného je to znamení rychlého konce.

+ Vidět ve snu smrt značí, že vás čeká štěstí a dlouhý život. Jen zemědělcům to předpovídá finanční ztráty a možné okradení.

+ Sen o smrti značí změny či narození něčeho nového.
 

Psychologové tvrdí:

,,Smrt ve snu je znamením nových životních výzev či zkoušek, odcházejících starých věcí. Jde o podvědomé rozloučení - třeba s partnerem, se starým domovem. Snící si mohou přát ukončit něco, co podle nich už nefunguje, co ztratilo smysl. Iniciovat takový sen může i strach ze selhání v nějaké zásadní životní situaci."

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO

view counterBlízká setkání s duchy 
,,Tatínkův vzkaz z onoho světa"

,,Mohou duše zemřelých předávat po své smrti důležitá sdělení? Zcela jistě je to možné, své o tom ví Honza, ke kterému zvláštním způsobem promluvil jeho tatínek, přestože už několik měsíců nežil."

„Tatínek odešel velmi rychle, měl srdeční zástavu. Maminka už nežila a tak jsem zdědil dům, ve kterém oba bydleli. Rozhodli jsme se tam s rodinou přestěhovat, před tím ale musel projít nutnou rekonstrukcí. Dlouho se na něm nepracovalo, tatínek už na nějakou údržbu byl starý. Vlastně byl i proti, aby se v domě cokoli dělo. Vždy nám říkal, že až tam jednou budu bydlet já, ať si dělám, co chci, ale dokud je tam on, chce to mít takhle."

,,Udělali jsme tedy nejnutnější opravy a úpravy a nastěhovali se s tím, že budeme pokračovat během bydlení. Naše malá dcerka měla svůj vlastní pokojík, ráda si tam hrávala sama. Tehdy jí byly čtyři roky."

,,Manželka jí sice několikrát nachytala, jak si s někým při hře povídá, ale přikládali jsme to tomu, že je sama a jen se snaží nějak zabavit. Možná mluvila s panenkami. Dech nám ale vyrazila, když u jídla chtěla ještě jednu porci. Prý pro dědečka."

,,Ptali jsme se, pro jakého dědečka? Ohradila se, že je u ní v pokoji a často si s ní hraje, že je to moc hodný dědeček.
Mě tehdy polil pot, ale s manželkou jsme našli vysvětlení. Určitě má jen bujnou fantazii.“

Co se skrývá na půdě?

Jenže tím záhada neskončila.
„Jednou v noci jsem nahlédl do pokoje malé, jen pro kontrolu, zda je v pořádku. U její postele stál táta! Ohlédl se, podíval na mě a v jeho obličeji byl vidět úsměv a zároveň i úleva, že ho také vidím. Stál jsem chvíli bez hnutí a jen třeštil oči. On se pak mírně zamračil a ukazoval směrem na půdu. Pak zmizel jako dým.
Ráno, když jsem se svěřoval manželce se svým zážitkem, se vůbec nedivila. Naopak. Řekla mi, že je moc ráda za to, co jsem viděl. Měla stejný zážitek a bála se o něm mluvit, aby mě neranila. Navíc si myslela, že jí neuvěřím. Co bylo důležité, i jí cosi ukazoval."

,,Tak jsme se tam vypravili. Prohledali každý kout, ale kromě starých věcí po mamince, po tátovi, nic zvláštního na půdě nebylo. V kuchyni u kávy jsme pak probírali, co nám asi tatínek sděluje. V tom přišla malá dcerka a jen tak prohodila: ,Hledáte prý špatně!‘ A prostě odešla."

,,Zírali jsme na ni oba a nevěřili vlastním očím. Já musel do práce a manželka měla také své povinnosti, proto bylo domluveno, že odpoledne budeme pokračovat.“

Unhošť - Lokality | Sousedé.cz

Foto:sousede.cz

Překvapivý nález

,,Honza byl samozřejmě napnutý a netrpělivý, záhada jej lákala a také trochu děsila."
„Po příchodu z práce jsme tedy zase šli oba na půdu. Po důkladném prohledání, kdy zase nebylo k nalezení nic zvláštního, mě napadlo podívat se pod staré lino. Na jednom místě vypadalo trochu jinak. Jakoby ho několikrát někdo ohnul."

,,Bylo pod ním volné prkno a pod ním jsem našel větší krabičku. Když jsme ji otevřeli, čekal nás šok. V krabičce byly nějaké staré šperky, o kterých jsem neměl vůbec tušení, že je rodiče mají. A peněžní hotovost, skoro 250 tisíc korun!"
,,Manželka si nechala na památku jeden prsten. Ostatní jsme prodali, dohromady jsme tehdy utržili další čtvrt milionu. Nemohl jsem pochopit, kde rodiče peníze a šperky vzali. Hlavně tatínek totiž velmi rád argumentoval tím, že nemá peníze. Chvíli jsem se zlobil, protože jsem to nechápal. Ale pak jsme tatínkovi poděkovali, došli do kostela zapálit svíčku. Otcův dar nám velmi pomohl při rekonstrukci domu. Asi to tak mělo být."

,,Zajímavé je, že od té chvíle dcera dědečka neviděla, dokonce se po něm chvíli ptala. Ani my jsme už neměli další duchařské zážitky.“

,,Z Honzova příběhu je jasné, že duchové mohou ke svým blízkým promlouvat a sdělovat jim důležité informace. I když svým vlastním způsobem."

Naďa Kučerová

OOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO